Nya Boendet

Om oss

Vi älskar nyproduktion och prioriterar den.


Vi vill att du på Nya Boendet får en maximerad upplevelse när du söker efter ditt nya drömhem. Oavsett var i landet du önskar bo och oavsett boendeform kan du kunna hitta allt samlat hos oss.

Nya Boendet skapades ur ett behov av att samla alla nyproducerade bostäder på marknaden. Med ca 400 bostadsutvecklare och multipla antalet fastighetsägare i Sverige är det svårt att veta var man kan hitta marknadens tillgängliga bostäder som dessa bolag erbjuder. Nu finns det - en plats som visar den fulla potentialen, de rätta nyckeltalen och informationen, hjälp samt rådgivning tillsammans med inspiration.

Utöver att göra det enkelt för dig genom att samla alla nyproducerade bostäder tillsammans med massor av befintliga hyresbostäder vill vi ge dig mer. Vi har i Stories olika teman som kan intressera dig kopplat till ditt boende och sökandet efter ditt drömhem, samarbetspartners som underlättar dina möjligheter och upplevelser i sökandet efter ditt nya boende.

Vi ser fram emot att tillsammans med dig som användare av Nya Boendet ge dig en livsstilskanal som du vill besöka varje vecka.

Hitta nytt, hitta hem på Nya Boendet!

Om du vill komma i kontakt med oss är du välkommen att skriva till hej@nyaboendet.se.

Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!