Nya Boendet

Lyxen för köpare

Har du tänkt på att när du köper en bostad så köper du av någon som har en professionell expert (fastighetsmäklare) vid sin sida? Varför har inte du det som köpare? Nu finns det äntligen en heltäckande tjänst för dig som köpare.

Vi träffade Mia Brown som nyligen startat verksamheten Home Moi som är en smart och tidseffektiv tjänst för dig som köpare. Mia Brown kommer från USA men är sedan ett år tillbaka bosatt i Sverige. Hon berättar om vad tjänsten innebär och hur hon ser på svenska marknaden.

 Mia, berätta om dig och hur det kommer sig att du är i Sverige?

Jag upptäckte Sverige via en tidigare relation när jag reste mellan Florida och Stockholm ett tag. Till slut valde jag att flytta hit och här vill jag arbeta med det jag älskar – fastighetsbranschen. Mina tankar gick direkt till - hur kan jag addera värde på den svenska marknaden, berättar Mia Brown.

Efter en hel del nätverkande och analyser kom hon fram till att hon vill hjälpa köpare med all support och rådgivning som faktiskt krävs vid ett så stort beslut som ett nytt hem är.

- Vi agerar emotionellt när vi väljer vårt hem men jag kan hjälpa till att vara mer rationell i rådgivande syfte och hjälpa dig att göra den bästa bostadsaffären, fortsätter Mia. 

 

Kan du ge exempel vad som ingår i er tjänst?

Vi börjar med att skapa en gedigen förståelse för dina behov när det kommer till din önskade bostad. När vi vet vilket hem du söker kommer vi att hjälpa dig att hitta det. Vi skickar tips på tänkbara bostäder, går på visningar – antingen med dig, eller själva, förhandlar med säljaren, felsöker bostaden, anlitar besiktningsman vid behov, värderar bostaden inför budgivningen så att du inte betalar överpris och mycket mer. Vi är din personliga rådgivare där dina behov är vårt intresse på en fullt professionell nivå.

 Mias passion för att hjälpa andra genomsyrar vårt samtal. Hon styrs av rättvisa och vill hjälpa andra. Den här möjligheten vill hon inte släppa och vill göra det som är rätt.

- Det är så orättvist att köparen inte har lika professionell hjälp och trygghet som säljaren. Jag finner glädje i att hjälpa andra, speciellt med något så viktigt som ens hem. Mitt team erbjuder en fantastisk kundupplevelse där vi hela tiden strävar efter att förbättra villkoren för en rättvis marknad, säger Mia.

 

Vad säger du om den svenska marknaden i dagsläget?

-  Jag ser att det finns ett gap på marknaden, framförallt är det brist på service. Varje marknad måste utvecklas, man ska stimulera den och inte upprepa samma sak hela tiden. Hur kan vi göra den bättre?

Exempelvis, hur stressigt brukar det inte vara i budgivningar? Vi reducerar den stressen för att vi hjälper dig med förhandlingen åt dig. Allt vi gör är för att underlätta för dig, du sparar massor med tid och slipper den kända huvudvärken. Dock kräver det att du som köpare förbinder dig till vårt samarbete. Tilliten är avgörande för att vi ska kunna göra vårt jobb, säger Mia.

  

Vilka är dina kunder?

- Vem som helst som behöver hjälp och guidning på marknaden. Geografiskt spelar det ingen roll var, vi kan hjälpa till i hela landet. Även internationellt då vi har partners i flera länder. Det är inte bara en tidsbesparing utan även en investering. All kompetens som vi har överför till din bostadsaffär vilket är guld värt. Ett enkelt exempel är hur vi i en undersökning av bostaden kan se saker som är värdefulla för ditt försäkringsbolag så att du får ut det du behöver när du faktiskt behöver det, tipsar Mia. Det finns många risker i ett köp av en bostad som vi eliminerar, säger Mia. 

 

 Hur använder du Nya Boendet och vad tycker du om vår tjänst?

-  Nya Boendet är en jättebra tjänst! Det är en smart plattform och en samlingsplats där vi får det vi söker serverat. Vi kompletterar varandra väl då vi anser oss behövas ännu mer vid köp av nyproduktion. Här är det fler avtal att signera där vi kan supportera som rådgivare, berättar Mia.

 

Finns det något du vill säga till våra besökare?

- Du är varmt välkommen att kontakta oss för en fri konsultation så kan vi berätta på vilket sätt vi kan underlätta för dig. Förstagångsköpare kan behöva extra mycket hjälp då det är mycket att sätta sig in i. Vi hjälper dig att komma i mål, nu är du inte längre ensam. Vi vill hjälpa dig att göra ditt bästa köp som du kommer att njuta av länge, avslutar Mia.

 

Tack så mycket Mia!

 Mias engagemang är synnerligen genuint och vi önskar henne och teamet all lycka till med Home Moi samt alla köpare hon kommer att göra nöjda framöver! Bli en av dem genom att kontakta dem här.

 

 

 


Senaste artiklarna i Stories

Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!