Granithusen

Djurgårdsstaden, Stockholm

Åke Sundvall

Tillträde
Sommar 2020
RoK
5–5
Antal hem
2
Kvm
237–237
Pris tkr
0–0
Boendeform
Äganderätt

Ett modernt townhouse – På riktigt. Nu skapar vi innerstadens första nybyggda äganderätter sedan 1929.

Att tillvarata små, smala tomter mellan större byggnader har länge varit en del av stadsbilden i städer som London, New York och Amsterdam. Nu kommer det äntligen till Stockholm. Åke Sundvall har tillsammans med Andersson Arfwedson Arkitekter arbetat fram två unika och exceptionella stadsvillor – mitt i hjärtat av Norra Djurgårdsstaden.

Känn känslan av att äga ditt boende – din tomt – på riktigt. Detta är äganderätter med friköpt tomt. Något som är väldigt ovanligt i centrala Stockholm. Så ovanligt att vi väntat i nästan 100 år sen det gjordes sist.

Utöver känslan att äga ditt eget boende har du tillgång till din egen parkering i garaget med en egen ingång till ditt hus ett par steg därifrån. Enkelt, smidigt och ovärderligt i dagens centrala Stockholm.

Här bor du i ett område som sjuder av liv. Norra Djurgårdsstaden växer fram i etapper, med uppdraget att förvalta en klassisk industrimiljö med högt arkitektoniskt och kulturhistoriskt värde. Stadsdelen ska utgöra en scen för kreativa och innovativa verksamheter och vara ett nav för kultur, design och gastronomi. Ett område i ständig rörelse där boende, arbetande och besökande ska kunna mötas, inspireras och överraskas.

Dessa två exklusiva och friköpta stadsvillor, med egen lagfart samt en totalyta om ca 229 kvm, färdigställs nu helt och hållet exteriört men lämnas ”råa” interiört så att du som köpare själv kan inreda och färdigställa helt efter eget tycke och smak.

Dokument och länkar

Arkitekt

Andersson Arfwedson Arkitekter

Läs mer hos

Åke Sundvall