Brf Väva, etapp 2

Hammarby Sjöstad , Stockholm

Ikano Bostad

Tillträde
Höst 2021
RoK
1–2
Antal hem
25
Kvm
35–45
Pris Mkr
2.45–34.55
Boendeform
Lägenhet

Bo smart i Hammarby Sjöstad

Närheten till vattnet, natur, motionsspår och friluftsliv är den ena sidan av Hammarby Sjöstad. Den urbana miljön, suveräna kommunikationer och det citynära läget är den andra. Från favoritrestaurangen på Söder trampar du hem på en kvart.

Ditt nya stammishak finns på bekvämt gångavstånd, men ljumma sommarkvällar föredrar du nog att ta med picknickkorgen till någon brygga.

Hammarby Sjöstad är en unik miljö där vi nu kan erbjuda ett lika unikt boende. I Brf Väva etapp 2 bygger vi våra mest yteffektiva bostäder. Eller vad sägs om en supersmart planerad tvåa där du får plats med allt du behöver och lite till på bara 39 kvm. Snacka om prisvärt. Vi bygger ettor och treor också – precis lika kvadratsmarta och nästan alla med balkong eller uteplats. Vi nöjer oss inte med att bygga bostäder – vi sysslar med att förenkla och förbättra människors vardag. Men så har vi ju samma grundare som IKEA.

Smartaste tvåan

Här tar vi begreppet kvadratsmart till en ny nivå med en tvåa på bara 39 kvm. Du får ett sovrum med en liten walk in closet och en härlig balkong, en rejäl hall med klädförvaring, WC/dusch med tvätt och tork och ett öppet kök-vardagsrum med plats för mysigt häng. Och köksinredning från IKEA förstås. Pris för en tvåa? Från 2,5 miljoner. Schysst,va?

I närheten finns

  • Förskola/Skola 130 m
  • Cafe/restaurang 150 m
  • Gym 220 m
  • Livsmedel 290 m