Brf Umgås

Årsta, Stockholm

Ikano Bostad

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
78
Kvm
34–84
Pris Mkr
2–6.94
Boendeform
Lägenhet

I Årstahusen är balkongen stor. Och utsikten ännu större.

Vi vet att korta pendelavstånd gör vardagen mycket enklare. Härifrån kommer du i stort sett överallt på 10 minuter, oavsett och det är city eller natur som du är ute efter. Lägg till en milsvid utsikt över Stockholm och en stor balkong och du har Brf Umgås.

Flytta in nu eller när det passar dig!

Drömmen av ett nytt boende behöver inte vara långt borta när lägenheterna är alldeles inflyttningsklara som på Brf Umgås. Här finns fortfarande några riktigt yteffektiva lägenheter som bjuder på en av stans mest underbara utsikt att lägga beslag på. Till exempel en etta nästan högst upp för 2 950 000 kr. Eller en parad 4:a med hela 19 kvm balkong som ger dig en av stans bästa utsikt. Se lägenhetsväljaren för alla lediga lägenheter och priser .

Ett kvarter under förvandling

Industriområdet i Årstaberg ska förvandlas till bostadskvarter och det här är bara början. Om du vill vara med om resan är det nu du ska flytta hit. Läget kan knappast bli bättre. Vi vet att det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig längs hela resan.


I närheten finns

  • Förskola/Skola 50 m
  • Gym 270 m
  • Cafe/restaurang 320 m
  • Livsmedel 380 m
  • T-bana och buss 1330 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad