Brf Tallkronan

Bro, Upplands-Bro

Derome

Tillträde
Vår 2021
RoK
4–4
Antal hem
10
Kvm
110–110
Pris Mkr
3.4–3.49
Boendeform
Parhus

I området söder om stationen i Bro planeras det nu för en ny stadsdel med varierad bebyggelse i form av radhus, parhus, villor och flerbostadshus.

Här planerar vi för 11 parhus med 22 bostäder om 110 kvm fördelat på två våningar och med tillval att inreda ett tredje plan. 

I den första etappen säljer vi 10 parhus, 1-4 samt 17-22. 

Husen har en smart och effektiv planlösning där sällskapsytorna är primära - varje kvadratmeter tas till vara på bästa sätt. Att kunna samlas kring härliga middagar med goda vänner eller få låta familjen umgås tillsammans har prioriterats.

När du kliver in genom dörren kommer du in i en smart planerad hall med bra förvaring. Entréplan har stort ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når du uteplatsen. Här finns också möjlighet att installera en kamin för kalla höstdagar.

På plan två ligger familjens privata våning med de tre sovrummen samlade. Här finns också badrum med tvättmöjligheter och en stor klädkammare. För den som väljer till ett tredje våningsplan fortsätter trappan ännu en våning. Här är ett allrum på 34 kvm att inreda efter behov och drömmar. Längs sidorna finns två vindsutrymmen.

Alla hus har ett fristående förråd samt plats för en bil på den privata uppfarten.

Nordväst om brf Tallkronan bygger vi också radhus i brf Skogsgatan. 


I närheten finns

  • Förskola/Skola 990 m
  • Cafe/restaurang 1310 m
  • Livsmedel 1460 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome