Brf Skogsgatan

Bro, Upplands-Bro

Derome

Tillträde
Vinter 2020
RoK
4–4
Antal hem
15
Kvm
108–108
Pris Mkr
3.3–3.4
Boendeform
Radhus

I det nya området söder om stationen i Bro planeras det nu för en ny stadsdel med varierade bostadstyper i form av radhus, villor och flerbostadshus.

Byggnationen sker i tre etapper och vi planerar i den första etappen för 15 stadsradhus om ca. 108 kvm fördelat på två våningar.

 

Husen i brf Skogsgatan byggs i trä och har trevliga innergårdar i sydvästläge på framsidan och terrasser som vetter mot den kringliggande skogen i nordost. Husen är välplanerade och har allrum och kök med plats för matbord på entréplan. Från köket kan du öppna upp och kliva rakt ut på din innergård. I allrummet finns stora glaspartier som ger dig öppen vy till skogen på baksidan.

En trappa upp finns den mer privata delen med flera sovrum och en rymlig klädkammare. Alla hus får en egen parkering i anslutning till entrén.

Brf Skogsgatan byggs med "Hus i Natur" i åtanke vilket betyder att husen byggs på naturens villkor där så mycket som möjligt av växtligheten ska bevaras. Träfasaden i naturfärg och markens förutsättningar gör att husen kommer smälta in i omgivningen och inbjuda till en stillsam tillvaro. 

De nya stadsdelen länkar samman Bro centrum med vattenkontakten i Mälaren. Här utvecklas nya samlingsplatser i form av torg, parker och stråk som inbjuder till kontakt mellan människor. Längs stranden planeras en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer även finnas service i form av butiker, skola och förskola. Här bor du nära pendeltågstationen där du tar dig till Stockholm på 30 minuter.

Området ligger med omedelbar närhet till en av Europas mest populära och exklusiva golfanläggningar, Bro Hof Slott Golfklubb. 


I närheten finns

  • Förskola/Skola 950 m
  • Cafe/restaurang 1290 m
  • Livsmedel 1420 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome