Brf Krukmakaren

Tornlyckan, Höganäs

Derome

Tillträde
Inte fastställt
Antal hem
15
Pris tkr
0–0
Boendeform
Lägenhet

I området Tornlyckan planerar vi för att bygga flerbostadshus med säljstart 2021.

De två husen består av 15 lägenheter om 2-4 rum och kök. Området ligger i soligt söderläge med närhet till havet och befintlig bebyggelse i Höganäs. Det beskrivs som en modern boplats utöver det vanliga med korta avstånd till skola, butiker och Höganäs sportcenter.


AKTIV FRITID

I Höganäs kommun hittar du Skånes största sportcenter. Kommunen har även blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet.Golfbanor, tennisbanor, sommarlovsaktiviteter och underbara vandringsleder i en unik miljö är bara några av de få aktiviteter som kommunen erbjuder för ett omväxlande och rikt välbefinnande. Här är naturen alltid närvarande men det är inte allt, keramik, konserter, teater, marknader och mycket mer gör Höganäs kommun till en attraktiv kommun att bo och njuta av livet.


TORNLYCKAN - HÖGANÄS NYA STADSDEL

Sammantaget kommer den nya stadsdelen att innehålla cirka 700 bostäder och med jämn utbyggnadstakt färdigställas inom en 15-års period. Hela området omfattar cirka 22,5 hektar och ligger i sydöstra Höganäs där staden möter det öppna landskapet. Bebyggelsen i kvarteren kommer att vara blandad med varierad täthet och skiftande höjder i motsvarande 2 till 8 våningar. Inom området planeras det för bostäder, service, verksamheter, skola, förskola och park. 


DEROME OCH TORNLYCKAN

Vi är en trähustillverkare och samhällsbyggare i tiden. Vi tänker långsiktighet och hållbarhet i allt vi gör och värnar om att människor ska vilja bo, leva och trivas i våra områden, länge. När du väljer ett boende från oss så får du de bästa förutsättningarna att bo klimatsmart. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och med mångårig kunskap och kärlek till trä förädlar vi råvaran hela vägen – från skog till färdigt hus.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.


I närheten finns

  • Förskola/Skola 210 m
  • Cafe/restaurang 340 m
  • Livsmedel 370 m
  • Gym 420 m
  • T-bana och buss 1210 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome