Brf Kärleken Partille Port

Partille Port, Partille

Peab Bostad

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
2–4
Antal hem
47
Kvm
47–96
Pris Mkr
2.02–3.75
Boendeform
Lägenhet

Flytta in i en helt ny stadsdel med hela livet runt hörnet med kombination av bostäder, restauranger och butiker.

Välkommen till Partilles nya hjärta! Här har du hela livet runt hörnet. Stadsdelen blir en kombination av bostäder, butiker och restauranger.

Brf Kärleken är den tredje etappen av Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar. Partille Port har också en egen busshållplats vid Gamla Kronvägen. Här stannar flera Västtrafik-bussar till och från Göteborg.


Enkelt och bekvämt

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. Brf Kärleken har hiss till varje våningsplan, barnvagns- och rullstolsrum, och cykelplatser under tak på innergården och i cykelförråd. För bilburna finns parkeringsgarage med boendeparkering, besöksparkering, handikapplatser och laddningsplats för elbilar. I huset har precis gymmet STC och matbutiken Coop öppnat så att du har all närservice precis utanför dörren.


Grönska på hemmaplan

Ta hissen ner till innergården så har du en grön oas för avkoppling, umgänge och odling, om du vill. Den stora, lummiga innergården kommer att bli en härlig och viktig mittpunkt för dig som bor i Brf Kärleken. Här kan du träffa grannar och koppla av eller aktivera dig med lek, trädgårdsodling och picknick.


Ingen budgivning

När du köper en bostadsrätt i Brf Kärleken betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.


I närheten finns

  • Förskola/Skola 290 m
  • Cafe/restaurang 400 m
  • Livsmedel 790 m
  • Gym 960 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Peab Bostad