Attefallsförmedlaren

Stockholm, Stockholm

Attefallsförmedlaren

Tillträde
Sommar 2021
RoK
1
Antal hem
1
Kvm
30
Pris tkr
0–0
Boendeform
Äganderätt

Letar du efter en passiv inkomst? Vi hjälper dig att bygga ett Attefallshus på din tomt och hyra ut det medan du kan luta dig tillbaka.

Luta dig tillbaka, vi sköter allt!

Välkommen till Attefallsförmedlaren, en all inclusive service för dig som uppskattar enkelhet och trygghet. Vi hjälper dig att skapa ett Attefallshus på din tomt, sköter hela byggnationen och ser till att du får en passiv intäkt varje månad.


Hus Modern

Nyckelfärdigt hus på 30 kvm

Hus Modern är unikt skapat för Attefallsförmedlaren. Det är ett hus för dig som letar efter ett... Läs mer

Luta dig tillbaka, vi sköter allt!

Välkommen till Attefallsförmedlaren, en all inclusive service för dig som uppskattar enkelhet och trygghet. Vi hjälper dig att skapa ett Attefallshus på din tomt, sköter hela byggnationen och ser till att du får en passiv intäkt varje månad.


Hus Modern

Nyckelfärdigt hus på 30 kvm

Hus Modern är unikt skapat för Attefallsförmedlaren. Det är ett hus för dig som letar efter ett ljust hus med fönster i fyra väderstreck och ett stort kök i hjärtat av huset med diskmaskin, en stor kyl/frys och gott om arbetsyta. En trappa upp möts du av det privata sovloftet med plats för en stor säng och generöst med förvaring. Allt i modern och skön design. I husets sociala yta finns plats för soffa, tv och en mindre matplats. I hallen finns plats för mer förvaring i skjutdörrsgarderoberna. Intill ligger WC/dusch med klinker, kakel samt kombinerad tvätt- och torkmaskin. Utvändigt är huset klätt i träpanel som du kan välja i utförande liggande eller stående och där färgen anpassas efter ditt befintliga hus. Du kan själv komplettera med uteplats eller välja till det som tillval. Här kommer din hyresgäst garanterat att trivas samtidigt som du bidrar till att minska bostadsbristen! Vinn-vinn.


Tjäna pengar på ditt Attefallshus

Vi vet att det kan vara en dyr och krånglig väg att bygga ett komplett Attefallshus, samt att många tomt och villaägare därför avstår från den hyresintäkt det kan ge. Det tycker vi är synd. Men det finns en lösning! Med våra samarbeten och kompetens blir det enkelt – vi sköter allt! Vårt duktiga team ordnar allt som krävs. Vi tar hand om allt administrativt arbete, det innebär att vi gör ordning din tomt, ställer ut ett fint Attefallshus och vi ansvarar för uthyrning. Du behöver bara tänka på vad du ska göra med dina extra pengar.


Du bidrar till ett bättre samhälle

Med ett Attefallshus på 30 kvm, som även kallas Bolundare, på din tomt bidrar du till ett hållbart samhälle. Vi ser till att inga naturområde exploateras i onödan, samtidig som vi minskar bostadsbristen och ger dig som kund en ekonomisk trygghet. Detta sker genom att bygga fler bostäder på redan befintlig tomtmark. 


Extra tjänst för befintliga attefallare

Som befintlig attefallsägare, kan vi hjälpa till att tjäna extra pengar genom att hyra ut den tryggt, säker och försäkrad. Du är alltid garanterad en hyresintäkt, då vi sköter kontakten med hyrestagaren.


Steg för steg

Att bygga ett Attefallshus är ett intäktsdrivande och spännande projekt. Vi vet hur krånglig och arbetsam processen kan se ut så därför vill vi hjälpa er på din resa mot ditt egna Attefallshus och en ny passiv inkomst. Läs vår guide under dokument och länkar för förstå alla steg och hur det lite det krävs från dig.


Vilka är Attefallsförmedlarna?

Det finns många som har insett fördelarna med att ha ett Attefallshus på sin tomt. Utöver att det är en investering som ökar värdet på din totala fastighet finns det även möjlighet att tjäna pengar på investeringen över tid. Varför har inte fler Attefallshus på sin tomt? Det är där vi kommer in i bilden. Det är väldigt tidskrävande, upplevs jobbigt, många beslut att ta och vi finns till för att projektleda hela processen via en totalentreprenad. Vi lyssnar på dina behov och levererar en färdig lösning därefter. När huset är klart ser vi till att du får en hyresgäst enligt dina önskemål som kommer att ge dig en extra passiv inkomst varje månad. Hur bra?


Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med att bygga en bra och hållbar investering för framtiden. För att det ska bli så bra som möjligt för dig har vi några frågor till dig som hjälper dig att ta rätt beslut.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett uppstartsmöte där vi presenterar hur vi skapar detta tillsammans på ett enkelt sätt. Boka tid direkt här eller ring 08-311 255 alternativt mejla till hej@attefallsformedlaren.se.

Dölj

I närheten finns

  • T-bana och buss 1140 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Attefallsförmedlaren