Marconi

Flatås, Göteborg

Botrygg

Tillträde
RoK
1–3
Antal hem
72
Kvm
30–70
Pris Mkr
1.96–3.72
Boendeform
Bostadsrätt

I centrala Högsbo med närhet till både spårvagn och bussförbindelser samt granne med Flatåsparken bor du med svårslagen kombination för ett gott liv.

Välkommen till Marconi

 Centrala Högsbo med närhet till både spårvagn och bussförbindelser samt granne med Flatåsparken skapas 72 bostadsrättslägenheter. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och natur.

I den första etappen om 18 bostadsrätter finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettan till välplanerade trerummaren med generös... Läs mer

Välkommen till Marconi

 Centrala Högsbo med närhet till både spårvagn och bussförbindelser samt granne med Flatåsparken skapas 72 bostadsrättslägenheter. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och natur.

I den första etappen om 18 bostadsrätter finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettan till välplanerade trerummaren med generös balkong.

Välplanerade lägenheter

✔ Kvalitetskök från Ballingslöv med integrerade vitvaror

✔ Enstavs ekparkett i alla rum

✔ Helkaklat badrum med kommod från Falegnameria

✔ Fönsterbänkar i natursten

Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och härligt ljusinsläpp. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och möjlighet till komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv.

Möjlighet till egna val

Interiören i Marconi är framtagen av May Mahmoud, arkitekt på Mayam Arkitektur, med lång erfarenhet av konceptutveckling och interiör för bostäder.

Våra tre kostnadsfria inredningskoncept för köket; Klassisk, Modern och Skog; erbjuder en bred palett för dig att välja den stil och det uttryck som passar just dig. I kombination med våra tre koncept för badrum; Balans, Urban och Sand; ges möjlighet till ett personligt val. Du väljer fritt vilka koncept som passar din bostad.

Området

Flatås är beläget mellan Högsbo och Västra Frölunda, här bor du med närhet till såväl naturområden som till Göteborg city samt shopping i Frölunda.

Området erbjuder en aktiv livsstil då Änggårdsbergens natur ligger runt hörnet. Där finns allt man kan önska sig för att på ett enkelt sätt få uppleva naturen. Flatås är även beläget med närhet till havet och allt som det innebär.

Vill du uppleva Göteborgs eller Frölundas shopping- och restaurangutbud är det inte långt bort. Till Frölunda Torg, där det erbjuds ett stort utbud av butiker, tar det fem minuter. Vill du in till Göteborgs city och uppleva utbudet av butiker, restauranger och caféer tar det cirka tjugo-tjugofem minuter med kollektivtrafik och femton minuter med bil.

Änggårdsbergen

Änggårdsbergen är ett omtyckt stycke stadsnära natur. Med sin närhet till centrala Göteborg är det ett vanligt område för promenader och friluftsliv.

Naturreservatet Änggårdsbergen gränsar till Göteborgs Botaniska Trädgård. I området finns flera typiska västsvenska naturtyper som ljunghed och myrmarker. Vitsippsdalen med sina nedfallna, förmultnade stammar utgör under våren ett populärt utflyktsmål. Inom naturreservatet finns också ett arboretum med en för Sverige unik och sevärd samling av exotiska träd från olika delar av norra halvklotet. I området finns ett nät av stigar, som gör det lätt att genomkorsa Änggårdsbergen.

I de större sänkorna glittrar skogssjöar och det råder en märklig vildmarksstämning trots att Göteborg city ligger bara några kilometer bort.

Vi tar inga genvägar

Vi är ett familjeföretag i tredje generation som sedan 90-talet drivit en aktiv nyproduktion av bostäder.

Vi har egen personal för så gott som samtliga roller i ett byggprojekt. Det gör att vi inte tar några genvägar utan alla inblandade har slutproduktens kvalitet i fokus.

En trygg affär

✔ Tillträdesskydd

✔ Inga osålda lägenheter

✔ Räntegaranti

Köp av bostad är kanske den största affär som du gör i ditt liv. Vi är därför med hela vägen för att ge dig trygghet – från bokning till boende. Vi tar nämligen risken så att du kan känna dig trygg och erbjuder därför en rad lösningar för din bostadsaffär.

Dölj

Dokument och länkar

Arkitekt

Ulrika Pålsson/Tengbom arkitekter

Läs mer hos

Botrygg