Brf Nya Gatan

Centrala Nacka, Nacka

Botrygg

Tillträde
Sommar 2022
RoK
1–5
Antal hem
137
Kvm
31–119
Pris Mkr
2.38–10
Boendeform
Bostadsrätt

Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka C och granne med den nya stadsparken skapas 137 bostäder.

Hitta din drömbostad

I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med den nya stadsparken uppför Botrygg 137 lägenheter med planerad inflyttning från sommaren 2022. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden.

Här finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettans ”compact... Läs mer

Hitta din drömbostad

I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med den nya stadsparken uppför Botrygg 137 lägenheter med planerad inflyttning från sommaren 2022. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden.

Här finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettans ”compact living” till rymd och ljus i den generösa etagevåningen med sex rum och kök.


En hållbar fastighet

✔ Lådcykelpool och cykelverkstad

✔ Bilpool

✔ Gemensam tvättstuga

Från kv. Nya Gatan når du Stockholms innerstad på en kvart med cykel. Med det läget är cykeln ett självklart transportmedel som bidrar till en grönare vardag.

Fastigheten är uppkopplad och tvättstugan bokar du via entréns digitala informationstavla. Här finns även trapphuslista, aktuell information från föreningen och andra nyttigheter. In- och utpassering i fastigheten sker smidigt med tagg och besökare når er via porttelefon


Grön innergård

✔ Lummig innergård

✔ Sittplatser och lekytor

✔ Lägenheter med balkong och/eller terrass

Vissa dagar räcker inte tiden till för att hinna med ”allt”. De dagarna är det skönt att ta en paus och slå sig ner i det gröna.

Inte nog med att Nya Gatan ligger med Nyckelvikens natur runt hörnet, vi har även låtit kvarterets privata innergård utformas med grönskan i fokus. Ambitionen är att innegården ska bli en grön oas med möjlighet till såväl odling som att bara ta det lugnt i skuggan av ett träd. Tiden är inget hinder för att njuta av lite lugn och ro.


Välplanerade lägenheter

✔ Kvalitetskök från Ballingslöv med integrerade vitvaror

✔ Enstavs ekparkett i alla rum

✔ Helkaklat badrum med kommod från Ballingslöv

✔ Fönsterbänkar i natursten

Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv.


Möjlighet till egna val

Interiören i Nya Gatan är framtagen av Moulienne Giesecke, inredningsarkitekt på Brunnberg & Forshed Arkitektkontor med lång erfarenhet av konceptutveckling och interiör för bostäder.

Våra tre kostnadsfria inredningskoncept för köket; Ljus ek, Crisp Kontrast och Soft Natur; erbjuder en bred palett för dig att välja den stil och det uttryck som passar just dig. Kombinationen av luckor, bänkskiva och stänkskydd med känsla av materialet och släta ytor i enfärgade kulörer skapar en varierad miljö där matlagning och lite stök blir ett välkommet tillägg. I kombination med våra tre koncept för badrum; Marin, Mustig och Sand; ges möjlighet till ett personligt val. Du väljer fritt vilka koncept som passar din bostad. Se inredningskoncepten under dokument och länkar (längst ner).


Staden med det breda utbudet

✔ Bra kommunikationer och nära till allt

✔ Stockholms bästa skolor

✔ Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv

✔ Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city

Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.


Bo granne med grönskan

✔ Granne med Stadsparken

✔ Invid Nacka Forum

✔ Ny tunnelbanestation

Kvarteret Nya Gatan ligger i Centrala Nacka, den nya stadsdel som byggs från Järlahöjden i väster till Skvaltan i öster. Stadsdelen planeras levande och öppen med inbjudande offentliga stråk och platser, där det kommer vara enkelt att hitta och ta sig fram, oavsett om man väljer att gå, cykla, köra bil eller åka kollektivt.

En helt nyanlagd stadspark och flera nya torg bidrar till en välkomnande känsla i kvarteren runt stadshuset och tunnelbanan.

Kvarteret Nya Gatan ligger granne med den nya stadsparken, som är en del av det centrala parkstråket, där det kommer finnas utrymme för t.ex. uteservering, picknick, solbad, skateboard, utegym och andra sportaktiviteter, parklek, blomprakt, evenemang och allmänt folkliv. De vackra tallarna i området har en betydelsefull biologisk funktion och bidrar till naturkänsla.

I kvarteret Nya Gatan har du möjlighet att bo med närhet till shopping, kultur, restauranger och grönska. Känn stadens puls invid vattnet i Centrala Nacka!

Dölj