Hillebarden

Älvsjö, Stockholm

Storstaden Bostad

Tillträde
2022
RoK
1–5
Antal hem
31
Kvm
30–191
Pris tkr
0–0
Boendeform
Bostadsrätt

Hillebarden kommer att rymma allt mellan kvadratsmarta 1 rok och rymliga 5 rok, samt ett privat townhouse om 191 kvm, med egen ingång.

Där boupplevelsen är i fokus

Hillebardens gestaltning tar avstamp i gamla Älvsjö och flirtar med den i området utmärkande tjugotalsklassicismen, med sadeltakskupor och valvmotiv i bottenplan, två tidstypiska detaljer som återfinns i ett antal äldre byggnader längs med den anslutande Älvsjövägen. Samtidigt ges den nya bebyggelsen en stark egen identitet sett till hur de tre volymerna förhåller sig till varandra, den sobra materialpaletten och takkupornas unika silhuett.... Läs mer

Där boupplevelsen är i fokus

Hillebardens gestaltning tar avstamp i gamla Älvsjö och flirtar med den i området utmärkande tjugotalsklassicismen, med sadeltakskupor och valvmotiv i bottenplan, två tidstypiska detaljer som återfinns i ett antal äldre byggnader längs med den anslutande Älvsjövägen. Samtidigt ges den nya bebyggelsen en stark egen identitet sett till hur de tre volymerna förhåller sig till varandra, den sobra materialpaletten och takkupornas unika silhuett. Fokuset har varit att Hillebarden ska passa in i den lummiga karaktären som symboliserar området. Det ska vara mysigt att komma hem till Hillebarden.

Kvadratsmarta 1 rok till rymliga 5 rok

I Hillebarden ryms allt mellan kvadratsmarta 1 rok och rymliga 5 rok, men projektet innehåller också ett privat townhouse om 191 kvm, med egen ingång, förgårdsmark och tre terrasser i olika väderstreck. Här bor du generöst men fortfarande med bostadsrättens bekvämligheter.

Lägenheterna som vetter mot gatan ges franska balkonger med pinnräcken och generösa fönsterpartier medan lägenheterna som vetter mot gården får stora terrasser och/eller balkonger. Alla lägenheter blir modernt designade med en boendeupplevelse utöver det vanliga.

Vill du ha större möjlighet att få just din drömbostad? Då skall du göra en intresseanmälan. Varmt välkommen!

Dölj

Dokument och länkar

Arkitekt

Urban Couture Arkitekter

Läs mer hos

Storstaden Bostad