Östra Terrassen

Högmora, Huddinge

Innovation Properties

Tillträde
Vinter 2021
RoK
3
Antal hem
5
Kvm
70
Pris Mkr
3.75–3.75
Boendeform
Bostadsrätt

Bo med naturen runt knuten i ett modernt parhus om 70 kvm. Fåtal kvar! Tillträde Q4 2021.

Moderna parhus omsorgsfullt planerade

Bostäderna är beläget i hjärtat av Högmora på återvändsgata med naturen tätt inpå knuten. Här finner du parhusen om 70 kvm med inflyttning Q4 2021. Planlösningen sticker ut med en luftig känsla och rikliga ljusinsläpp samt en takhöjd upp till nock på ca 3,5 meter som tillsammans med kök, matplats och vardagsrum utgör de sociala ytorna. På entréplan erbjuds två bra sovrum samt ett påkostat badrum. Bostäderna genomsyras av en... Läs mer

Moderna parhus omsorgsfullt planerade

Bostäderna är beläget i hjärtat av Högmora på återvändsgata med naturen tätt inpå knuten. Här finner du parhusen om 70 kvm med inflyttning Q4 2021. Planlösningen sticker ut med en luftig känsla och rikliga ljusinsläpp samt en takhöjd upp till nock på ca 3,5 meter som tillsammans med kök, matplats och vardagsrum utgör de sociala ytorna. På entréplan erbjuds två bra sovrum samt ett påkostat badrum. Bostäderna genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de grafitgrå fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor (där det är möjligt), grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringarna. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.

Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en harmonisk grön ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit. Här finns också möjlighet att välja ett beige kök om så önskas.

Väggarna målas i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet och den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.


Utanför dörren

Parhuset i suterrängutförande är perfekt anpassad för den kuperade terrängen och på övervåningens baksida kommer man ut till en altan som vetter mot den grönskande naturmarken och berget. Bostaden har eget förråd i anslutning till entrén, med plats för förvaring.


Entrévåning

Husets entrévåning består av familjens privata del med ett badrum kombinerad tvättstuga.


Master bedroom

Föräldrasovrum med garderob och förvaring under trappan.


Barnrum/gästrum

På andra sidan hallen finner vi det andra sovrummet som lämpar sig väl som barn eller gästrum.


Övervåning

Vardagsrum

Trappan leder upp till husets vardagsrum som kännetecknas av högt till nock och stora fina fönsterpartier som skapar en otroligt fin rymd där känslan mellan inne och ute suddas bort. Härifrån når man altanen som leder vidare ut mot den grönskande naturmarken.


Kök

Från köket har man en fin kontakt med vardagsrummet vilket gör hela övervåningen till en synnerligen social yta. Köket kommer från Marbodal med snickerier i en sober grön ton som tillsammans med både bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit och handtag med svart läder skapar ett kök utöver det vanliga. De rostfria vitvarorna från Siemens är fullt integrerade i köket och utrustningsstandarden är hög.


Separat WC

Badrum med dusch, toalett, kommod och handdukstork. Tvättmaskin och torkumlare samt frånluftsvärmepump.


Vill du veta mer? Välkommen med din intresseanmälan.

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

Innovation Properties