Vyn - studiohus

Högmora, Huddinge

Innovation Properties

Tillträde
Vår 2021
RoK
1
Antal hem
5
Kvm
33
Pris Mkr
1.8–1.8
Boendeform
Bostadsrätt

Compact living när den är som bäst! Välkommen till otroligt välplanerade, yteffektiva och smakfulla studiohus. Pris: 1 795 000 Avgift: 1991 kr/mån.

Modern compact living med genuin huskänsla

Välkommen till fem otroligt välplanerade, yteffektiva och smakfulla studiohus med inflyttning i Q2 2021.

Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 33 utmärkt disponerade kvadratmeter (20 kvm boyta + 13 kvm loft), privat uteplats i... Läs mer

Modern compact living med genuin huskänsla

Välkommen till fem otroligt välplanerade, yteffektiva och smakfulla studiohus med inflyttning i Q2 2021.

Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 33 utmärkt disponerade kvadratmeter (20 kvm boyta + 13 kvm loft), privat uteplats i sydvästläge samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av enstavigt ekparkettgolv, sobra färgval samt exklusiva materialval.

Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Fönstren har även ett skjutdörrsparti mot den trädäckade privata uteplatsen, vilket ger möjlighet att öppna upp och förstärka utomhuskänslan. Det trevliga beiga köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i komposit och vitvaror från Siemens. Här finns också tvättmöjlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilken är dold bakom en lucka för att bibehålla det sobra intrycket. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen med 1,25 meter i takhöjd. Här finns plats för dubbelsäng och måttanpassat förvaringssystem finns monterat. I anslutning till loftet finns ett inrett förrådsutrymme med gott om plats för förvaring.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Bostäderna uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.


Har du frågor eller vill du boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dölj

Dokument och länkar

Arkitekt

Borohus AB

Läs mer hos

Innovation Properties