Brf Inreda

Kapellgärdet, Uppsala

Ikano Bostad

Tillträde
2022
RoK
1–4
Antal hem
41
Kvm
33–87
Pris Mkr
1.3–3.2
Boendeform
Bostadsrätt

Välkommen till Brf Inreda, med drömläge vid Gamla Uppsalagatan. Här möter nytänk och nyproduktion Uppsalas historiska arkitektur.

Modern arkitekturhistoria på vårt sätt

Välkommen till Brf Inreda, vårt senaste projekt med drömläge vid Gamla Uppsalagatan. Här möter nytänk och nyproduktion Uppsalas historiska arkitektur. Det bästa av två världar!

Tänk dig ett av Uppsalas bästa lägen och Uppsalas anrika arkitekturhistoria. Lägg sedan till vårt kvadratsmarta tänk och snygg, praktisk inredning från IKEA. Avsluta med att föreställa dig hur bekvämt det är att bo i nyproduktion. Visst... Läs mer

Modern arkitekturhistoria på vårt sätt

Välkommen till Brf Inreda, vårt senaste projekt med drömläge vid Gamla Uppsalagatan. Här möter nytänk och nyproduktion Uppsalas historiska arkitektur. Det bästa av två världar!

Tänk dig ett av Uppsalas bästa lägen och Uppsalas anrika arkitekturhistoria. Lägg sedan till vårt kvadratsmarta tänk och snygg, praktisk inredning från IKEA. Avsluta med att föreställa dig hur bekvämt det är att bo i nyproduktion. Visst låter det bra? Här hittar du luftiga 1-4 rumslägenheter med balkong eller uteplats. I Brf Inreda bor du i trygga, trevliga Kapellgärdet på Gamla Uppsalagatan, och härifrån har du nära till allt – till stan, naturen, idrottsanläggningar, shopping och service. Läget knappast bli bättre - men hur ser en typisk Ikanolägenhet ut?

Kommunikationer och service

Området kommer att få en ny förskola. Skolor finns på cykelavstånd. Kollektivtrafik? Absolut! En av busstrafikens stomlinjer passerar precis förbi området så du kan åka åt vilket håll du vill. Med bilen tar du dig enkelt ut på Tycho Hedéns väg. Sedan ligger världen öppen.

Annars kan du gå eller cykla till det mesta. Gränby Centrums 100 butiker är bara 500 tramptag bort, och till City med all service, restauranger och caféer promenerar du på tio minuter. Men chansen finns att du hittar ditt nya stammishak på närmre håll. Kvarterskrogen Hörnet har grymma pizzor, intressant ölutbud, med och utan alkohol, och ofta livemusik.

Fritid och aktiviteter

Vill du röra på dig? Till Lötens sportfält med fotbollsplaner och inomhushall är det bara 200 meter. Simmar gör du på Fyrishov – en av landets största arenor för bad och vattenäventyr. Dit går du på 10 minuter. Sugen på en joggingtur? Ta svängen förbi Gamla Uppsala och berika dig samtidigt med historian om Uppsala högar.

I Kapellgärdsparken som finns runt knuten, hittar du ett stort utbud för både bollsport och lek. Och behöver du finslipa din tailgrab har du Uppsala Skejtpark på rullavstånd. 


Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad