Lovisedal

Älta, Nacka

EQ Living

Tillträde
Vår 2022
RoK
1–6
Antal hem
10
Kvm
36–133
Pris tkr
0–0
Boendeform
Äganderätt

Skapa ditt eget boende! Öppna ytor eller kompakt & kvadratsmart. Du väljer. Individuellt anpassade bostäder & radhus med uteplats, trädgård & balkong.

I Lovisedal kan du bestämma allt från storlek och typ av bostad till planlösning, inredning och material. Tillsammans ser vi till att du får den bostad du drömt om och har råd med. 


Välj ett hem anpassat efter ditt liv

När du köper en nyproducerad bostad tror vi att du gärna vill att den ska vara anpassad efter dina behov och önskemål. Livet blir så mycket roligare då. Därför har vi tagit fram ett system där du väljer storlek, planlösning och... Läs mer

I Lovisedal kan du bestämma allt från storlek och typ av bostad till planlösning, inredning och material. Tillsammans ser vi till att du får den bostad du drömt om och har råd med. 


Välj ett hem anpassat efter ditt liv

När du köper en nyproducerad bostad tror vi att du gärna vill att den ska vara anpassad efter dina behov och önskemål. Livet blir så mycket roligare då. Därför har vi tagit fram ett system där du väljer storlek, planlösning och inredning – och vi levererar ett nyckelfärdigt hem.

Radhus, kedjehus eller lägenhet i ett flerbostadshus? Det är du, dina blivande grannar och platsens förutsättningar som beslutar vilka boendeformer ni vill ha. Vårt val av smart byggteknik ger stor valfrihet och garanterar bostäder med god kvalitet och design.


Kvadratfrihet

Kvadratfrihet är precis vad det låter som; möjligheten att använda sina kvadratmeter precis som man vill. En bostad är en av livets största investeringar, då är det viktigt att det blir bra också. 


Du bestämmer

Antal kvadratmeter

Hur du vill disponera dem

Inredning och golv

Vitvaror och utrustning

En eller flera våningar, öppet och socialt eller fler egna vrår, uteplats eller en hel trädgård… Möjligheterna är många och tål att tänkas på, men du kan alltid få hjälp på vägen av våra arkitekter.

 

Hur funkar det?

Radhus, kedjehus eller lägenhet i ett fler bostadshus? Det är du, dina blivande grannar och platsens förutsättningar som beslutar vilka boende former ni vill ha. Vårt val av smart byggteknik ger stor valfrihet och garanterar bostäder med god kvalitet och design. Ni bestämmer även om vilka gemensamma utrymmen och lösningar ni vill ha. Solpaneler, laddstationer, bilpool eller kanske ett växthus och ett snickarbord?

 

Valmöjligheter

Du anger vilka funktioner du vill ha i din bostad och vilken storlek du behöver. Därefter utarbetar du tillsammans med EQ Living en planlösning som är anpassad efter dina behov. Därefter väljer du material, ytskikt och maskinell standard.

Men om du inte är så road av att delta i detaljplaneringen – eller inte hinner – kan du välja att överlåta det åt oss.

 

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.


Dölj

Dokument och länkar

Arkitekt

Equator

Läs mer hos

EQ Living