Brf Ättekroken

Kålltorp, Göteborg

Egnahemsbolaget

Tillträde
Vinter 2021
RoK
1–5
Antal hem
79
Kvm
30–111
Pris Mkr
1.9–5
Boendeform
Bostadsrätt

Flytta till en lugn småstadsmiljö med kvarterskrogar, motionsspår, ekofika, surdegsbagerier och charkuterier runt hörnet!

Flytta till charmiga Kålltorp

I Kålltorp trivs den som vill åt en lugn småstadsmiljö, ha nära till kvarterskrogar och populära motionsområden. Och även om du hittar både ekofika, surdegsbagerier och charkuteri alldeles runt hörnet, så är det förstås skönt att centrala staden finns på behändigt cykelavstånd. I området ligger också picknicktrevliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöns slingriga motionsspår. Kålltorp har helt enkelt... Läs mer

Flytta till charmiga Kålltorp

I Kålltorp trivs den som vill åt en lugn småstadsmiljö, ha nära till kvarterskrogar och populära motionsområden. Och även om du hittar både ekofika, surdegsbagerier och charkuteri alldeles runt hörnet, så är det förstås skönt att centrala staden finns på behändigt cykelavstånd. I området ligger också picknicktrevliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöns slingriga motionsspår. Kålltorp har helt enkelt allt. Eller ska vi säga Charmtorp?

På Ättehögsgatan i Kålltorp bygger vi tre flerbostadshus med totalt 79 lägenheter. Lägenheterna som byggs är 1–5:or mellan 30 och 111 kvm. Två av fyrorna är etagelägenheter och alla lägenheter har balkong eller uteplats. De är smart planerade och har generösa ljusinsläpp. Det finns allt från ettor med sovalkov till hörnlägenheter, etagevåningar och vindslägenheter. Många med en unik utformning. Husen vetter mot en innergård där det finns sittplatser, umgängesytor och gräsmattor att leka på. Området är lugnt och trivsamt, och stadsdelen är full av grönska – både mellan hus och gårdar och med närhet till större naturområden.

Med naturen och city som granne

Den som bor i Kålltorp har alla möjligheter att ta en nypa frisk luft i naturen. Här ligger både Delsjön, Skatås, Härlanda tjärn och Renströmska parken med cykelstigar, motionsslingor, badplatser och utsiktsplatser. Att trampa in till centrala Göteborg är inte heller svårt. Cykelvägen är platt och mestadels rak. Det gör att du kan cykla till Korsvägen på mindre än en kvart.

Brf Ättekroken ligger i ett befintligt kvarter, byggt på fyrtiotalet. De tre nya bostadshusen förtätar bostadsmiljön och blir därmed en naturlig del av ett redan charmigt område. Mataffär, restauranger och mindre butiker finns i närområdet för ett smidigt vardagsliv. Det finns också apotek, stormarknad och gym på behändigt avstånd.

I området finns förskolor, grundskolor, vårdcentral, sjukhus och väl utbyggda kommunikationer. Spårvagnshållplatsen Ättehögsgatan ligger någon minuts promenad från Brf Ättekroken. Därifrån kommer du till Korsvägen på 14 minuter. Läget kunde med andra ord inte vara bättre!

Inredning

I Brf Ättekroken kan du göra tillval om du flyttar in i hus 1 och 2. Flyttar du in i hus 3 ingår vårt grundutförande i lägenheten.


Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

Egnahemsbolaget