Brf Gamlestads Plaza

Gamlestaden, Göteborg

Peab Bostad

Tillträde
2022
RoK
1–4
Antal hem
75
Kvm
35–89
Pris Mkr
2.05–4.5
Boendeform
Bostadsrätt

Den första bostadsrättsförening i Gamlestaden bokades upp rekordsnabbt. Nu fortsätter succén med Brf Gamlestads Plaza!

Bo bland visionärer, bryggmästare och långväga affärsresenärer.

Just nu ingår inflyttningspresent av ett värde upp till 50.000 kr till dig som köper bostad i Gamlestads Plaza. Ett erbjudande för bra för att missa!

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden inrymmer 75 välplanerade bostadsrätter, allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två.... Läs mer

Bo bland visionärer, bryggmästare och långväga affärsresenärer.

Just nu ingår inflyttningspresent av ett värde upp till 50.000 kr till dig som köper bostad i Gamlestads Plaza. Ett erbjudande för bra för att missa!

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden inrymmer 75 välplanerade bostadsrätter, allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två. Tillval kan fortfarande göras i lägenheterna - Passa på att köpa nu så har du möjlighet att påverka ditt boende!


Platsvisning i Peabs showroom!

Vi har sedan säljpremiären fått en del frågor och funderingar kring utsiktsvyer och projektets placering. Vi kommer ha visning på plats i Peabs showroom flera gånger per vecka där vi ger dig information om projektet i sin helhet med fokus på utformning, planlösningar, priser och materialval. Med hänsyn till rådande läge med Covid-19 tar vi endast emot ett föranmält sällskap åt gången. Vi erbjuder även digitala visningar.


Erbjudande: Inflyttningspresent värde upp till 50.000 kr

Just nu har vi ett exklusivt erbjudande när du köper en bostad i Brf Gamlestads Plaza. Du som tecknar avtal före den 1/12 2020 får ta del av ett riktigt bra erbjudande! Erbjudandet innebär att du får välja inflyttningspresenter för ett värde upp till 50.000. Du kan välja mellan inredningstillval till din nya bostad, presentkort på MediaMarkt eller presentkort på Ica. Du läser mer om erbjudandet här


Känslan av nybyggt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Föreningens parkeringsplatser nås enkelt med hiss direkt ner i garaget, flera av platserna är förberedda för elbil. Reser du hellre med cykel finns både cykelverkstad och cykelförråd.


Njut av soltimmarna på terrass eller innergård

Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen. Ta hissen de 27 metrarna upp till den nästan 100 kvadratmeter stora terrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. En perfekt plats att spendera sköna sommarkvällar med stadens ljusspel på håll. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord. Dessutom finns det ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om och sedumtak på de mindre gårdsbyggnaderna.


Ingen budgivning - Slutbetalning vid inflyttning!

Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Även om du tecknar dig för en lägenhet nu, så sker slutbetalningen i slutet av 2022, i samband med inflyttningen av din nya bostad.


Har du frågor om Brf Gamlestads Plaza eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan.


Dölj