Sjöodjuret

Öster Mälarstrand, Västerås

Mimer

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
65
Kvm
40–100
Pris tkr
0–0
Boendeform
Lägenhet

Kooperativa hyresrätter vid Mälaren

Här finns 65 nya lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Några har redan flyttat in, men det finns fortfarande ett antal härliga lägenheter kvar. Så passa på! Sen kan du se fram emot att flytta in i ett av Västerås mest attraktiva områden.

Lägenheterna är klara och du kan snabbt och enkelt – utan kötid – flytta in i ett av Västerås mest attraktiva områden.

Intresserad? Så här enkelt gör du din anmälan

  1. Börja med att kolla att dina adressuppgifter är rätt på Mina sidor.
  2. Gå sen till vårt visningsprogram och ta en rundtur. Där ser du vilka bostäder som lediga med planlösning och placering i huset.
  3. Skriv upp numret på lägenheten du är intresserad av.
  4. Mejla dina kontaktuppgifter och lägenhetsnumret till post.nyproduktion@mimer.nu

Vill du komma på visning? Kontakta Kundcenter på kundcenter@mimer.nu eller 021-39 70 00.

Det här är Sjöodjuret

Bostäderna håller hög kvalitet och det finns ett stort antal olika planlösningar att välja på. Gemensamt för alla lägenheter är hög standard i vitvaror, på golv och i helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Öppna planlösningar och balkong/uteplats öppnar upp hemmet till livet vid Mälaren. I samma kvarter bygger Kärnhem bostadsrätter och gemensamt har alla boende tillgång till övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, parkeringsplatser och en gård med lek- och odlingsytor.

Scrolla ner för att spana in bilder på hur lägenheterna kommer se ut invändigt. Sen tar du givetvis  en rundtur i vårt visningsprogram.

Vad är kooperativ hyresrätt?

Lägenheterna i kvarteret Sjöodjuret kommer att hyras ut som kooperativa hyresrätter. Det innebär att alla som flyttar in i huset bildar en kooperativ ekonomisk förening som tillsammans hyr huset av Mimer. Det är den kooperativa föreningen (alltså hyresgästerna själva) som beslutar om förvaltning och skötsel av fastigheten.

Det här är kooperativ hyresrätt

Hur sker uthyrningen?

De kooperativa lägenheterna är klara och du kan snabbt och enkelt – utan kötid flytta in. Det betyder att de inte hyrs ut utifrån köpoäng.


Vad kostar det?

Du måste bli medlem i den kooperativa ekonomiska föreningen. Medlemsinsatsen är 5 000 kr per person. Till det kommer den upplåtelseinsats som betalas in till föreningen beroende på vilken lägenhet du valt: från ca 71 000 till 177 000 kr. Medlemsinsats och upplåtelseinsats får du tillbaka när du flyttar. Till detta kommer givetvis normal månadshyra.


I närheten finns

  • Cafe/restaurang 260 m
  • Förskola/Skola 260 m
  • Livsmedel 440 m
  • T-bana och buss 870 m
  • Gym 1210 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Mimer