Studio bokal i Kubik

Lundby, Göteborg

Sverigehuset

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–2
Antal hem
1
Kvm
52–71.5
Pris Mkr
3.49–3.49
Boendeform
Lägenhet

Olikt någonting annat som någonsin byggts på Hisingen presenterar vi denna makalösa studiolägenhet med en slående takhöjd om ca 4,5 meter!

Arkitekterna Bornstein Lyckefors kallar arkitekturen för Humanbrutalism, en passning till den skola inom arkitekturteorin med rå, obehandlad betong som centralt tema. En tydlig känsla av stilren industri som påminner väldigt mycket om studiolägenheter i New York City.

Föreningen godkänner både privatpersoner och juridiska personer, perfekt för den som önskar att bedriva verksamhet i sitt hem. Har du exempelvis en konsultverksamhet, skönhetssalong, juicebar eller dylikt kan detta vara en unik möjlighet för dig.

En egen parkeringsplats är reserverad precis utanför ytterdörren, en bekvämlighet man sällan kan få i en storstad.

Alla bostadsrättsinnehavare har tillgång till ett stort orangeri som passar perfekt när man vill samla de större sällskapen. Här finns ett fullt fungerande kök och badrum.


Kök från nordisk köksleverantör. Arkitekterna på Bornstein Lyckefors har valt skåpsluckor i grått som smälter samman stilrent med den genomgående råbetong som präglar lägenheten. Vitvaror från tyska Siemens, med hällspis nedsänkt i den mörkt grå toppskivan. Diskmaskin i rostfritt stål som underlättar vardagssysslorna. Fläkten sitter dold under överskåpen. Köket rymmer även ett matbord för fyra personer.

I en öppen planlösning mot köket finner ni den rymliga sällskapsytan som tillsammans med sin extrema takhöjd skapar en fantastisk rymd. Här ryms med enkelhet en soffgrupp samt TV med tillhörande möblemang.

Ett stort sovloft om ca 19,5 kvadratmeter. Här uppe finner du din egna fridfulla oas som rymmer en större dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt rikligt med utrymme för antingen en kontorshörna eller någonting annat.

Stilrent badrum i ljusa färgval. På väggarna finner ni vitt kakel och golvet pryds av grå klinkers. Badrummet är utrustat med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare med tillhörande arbetsyta samt överskåp, toalett samt handfat med tillhörande förvaring.

Utanför lägenheten i soligt söderläge finns en uteplats med platsbyggd bänk.


I närheten finns

  • Förskola/Skola 210 m
  • Cafe/restaurang 350 m
  • Livsmedel 630 m
  • Gym 910 m

Dokument och länkar

Arkitekt

Bornstein Lyckefors

Läs mer hos

Sverigehuset