Brf Strandkorgen

Landskrona, Landskrona

Derome

Tillträde
Sommar 2021
RoK
1–4
Antal hem
29
Pris tkr
0–0
Boendeform
Lägenhet

I ett centralt läge i de nya kvarteren i Borstahusen uppför vi bostadsrätter 200 meter från havet.

I ett centralt läge i de nya kvarteren i Borstahusen planerar vi för 30 bostadsrätter 200 meter från stranden och ett stenkast från den populära golfbanan. I Borstahusen har du alltid nära en fantastisk natur samtidigt som du bor på pendlingsavstånd till både Helsingborg och Lund.

 

Brf Strandkorgen består av 30 lägenheter om 1-4 rum och kök samt två lokaler. Lägenheterna är fördelade på två bostadshus som är byggda i en vinkel och sluter sig mot en innergård med ytor för gemenskap mellan grannarna.

Alla lägenheter är genomgående och har ljusinsläpp från minst två håll, antingen uteplats eller balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Högst upp finns de tre vindsvåningslägenheterna med generös terrass och havsutsikt. 

Framför huset som vetter mot Erikstorpsvägen kommer kommunen anlägga en torgyta med möjligheter till exempelvis caféverksamhet för någon av de två lokalerna som ligger i bottenplan. Alla lägenheter får en parkering i p-garaget i källaren där det också finns förråd.LÅNGPROMENADER LÄNGS HAVET

I Borstahusen kommer drömmar till liv! Tänk att gå långpromenader längs havet, njuta av utsikt och solnedgångar på stranden eller i en stol på någon av serveringarna i den mysiga hamnen. Med sin närhet till all service, havet och kontinenten är detta en fantastisk plats att leva på - året om!


GEMYTLIG BY

De låga smala husen i Borstahusen, som är upp emot 200 år gamla, har alla en historia att berätta. Idag, efter varsam och omtänksam renovering, är de mycket välbevarade och området sjuder av liv. Att promenera runt bland de trånga gränderna är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med sitt unika läge precis vid havet och genuina arkitektur från de senaste århundraden. 


I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.


I närheten finns

  • Cafe/restaurang 340 m
  • Förskola/Skola 380 m
  • Livsmedel 450 m
  • Gym 1770 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome