Brf Trädkronan

Strängnäs, Strängnäs

Derome

Tillträde
Sommar 2021
RoK
2–4
Antal hem
38
Kvm
53–87
Pris Mkr
2–3.09
Boendeform
Lägenhet

Nu planerar vi för nästa etapp av bostadsrätter i Stadsparken.

Nu planerar vi för fler bostäder i Stadsparken. Brf Trädkronan består av 38 lägenheter om 2-4 rum och kök. I den första etappen erbjuder vi 22 bostäder om 2-4 rum och kök fördelat på fem bostadshus. Här bor du nära Mälaren och naturen men samtidigt på bekvämt pendelavstånd till Stockholm.

Bostadsrätterna är utformade för att få rikligt med ljus och rymd med fönster från minst två håll. Här har också god möblerbarhet varit i fokus och du kan möblera efter familjens behov. Lägenheterna i flerbostadshusen har uteplats antingen på markplan eller på loftgången och i de friliggande husen har du takterrass eller privat uteplats. Oavsett var du bor så vetter uteplatserna mot den vackra innergården.  

På innergården finns också ett privat förråd till varje lägenhet samt parkering som det finns möjlighet att hyra.

Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar är Stadsparken en naturlig och modern utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. På gångavstånd finns all service man kan tänka sig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen.  

Välkommen till ännu mer Mariefred, mitt i Mariefred! SMÅSTAD MED KÄNSLA

I Brf Trädkronan bor du både bekvämt och med den där sköna småstadskänslan där gemenskap inpå knuten ger en extra dimension och trygghet i livet. På några minuter är du inne i Mariefred stadskärna och med Annas Hembageri runt knuten samt mataffär har du mat och bekvämlighet nära till hands.


EN PÄRLA VID MÄLAREN

Kom till Mariefred! Här kan du leva med naturen inpå knuten, vandra, paddla kanot, cykla och spela golf. Upplev historiens vingslag i den levande stadskärnan som även har charmiga butiker och matställen. Det bästa av allt är att du bor ett stenkast från allt detta och all tänkbar service! Välkommen!

I närheten finns

  • Förskola/Skola 190 m
  • Livsmedel 190 m
  • Gym 290 m
  • Cafe/restaurang 380 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome