Brf Björkliden

Sisjön, Göteborg

Derome

Tillträde
Vinter 2020
RoK
1–5
Antal hem
35
Kvm
40–110
Pris Mkr
2.1–4.89
Boendeform
Lägenhet

I nordöstra delen av attraktiva Askim växer Sisjödal fram.

I nordöstra delen av attraktiva Askim växer Sisjödal fram – ett helt nytt bostadsområde mitt emellan Sandsjöbacka naturreservat och Sisjöns handelsområde.

I sluttningen upp mot Sisjön reser sig brf Björkliden ur marken – ett gediget flerbostadshus i sex våningar. Klätt i mörkt tegel och ljusa fasadskivor skapar det ett modernt och sobert intryck. Här ryms 35 lägenheter i varierande storlek och utförande, fördelat på fyra våningsplan. Du väljer bland välplanerade lägenheter om ett till fem rum och kök – utformade för att ge maximal boyta och en ljus och rymlig känsla.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats i härligt söderläge; ett extra rum för gemenskap eller plats för den gröna oasen du kanske länge drömt om. Väljer du en trea eller fyra får du ytterligare en balkong mot norr där du i skymningen kan se ut över stadens ljus. I källarplan finns husets garage med boendeparkering som du enkelt når med hiss från alla våningsplan.


AKTIVT LIV NÄRA NATUREN

I Sisjödal kan du leva ett aktivt liv - ta friska morgondopp i Sisjön, härliga promenader och löprundor i naturreservatet eller ta med barnen på en spännande upptäcksfärd och grillning i skogen. Gillar du annan form av träning finns det gott om gym och idrottsaktiviteter i Sisjön.


DET MESTA AV DET BÄSTA

Med närheten till centrala Göteborg får du tillgång till allt som du kan önska i form av kultur, upplevelser och shopping. Som komplement till det erbjuder Sisjön det där vardagsenkla - lättillgängliga matbutiker, närheten till skola och förskola och framförallt - ett utmärkt pendlingsläge


I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.


I närheten finns

  • Cafe/restaurang 270 m
  • Förskola/Skola 390 m
  • Gym 460 m
  • Livsmedel 480 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome