Kv. Björkgläntan, etapp 1

Sisjön, Göteborg

Derome

Tillträde
Inflyttningsklart
Antal hem
9
Kvm
159–159
Pris Mkr
6.55–6.9
Boendeform
Radhus

Välkommen till kvarteret Björkgläntan och Sisjödal!

Här, i nordöstra delen av attraktiva Askim, växer ett nytt bostadsområde fram, mitt emellan Sandsjöbacka naturreservat och Sisjöns handelsområde.

Kvarteret Björkgläntan består av 20 radhus med en boyta om ca 159 kvm (+16 kvm biyta) fördelat på tre plan, varav ett i suterräng. De får en egen täppa med förråd och uteplats i söderläge. 

De nio radhusen - som bildar den första etappen - ligger tillsammans, tre och tre, i tre huskroppar. De får ett modernt uttryck med träfasader i en ljus och något nedtonad palett som följer en lugn och naturlig färgskala.Från entrén kommer du in i en stor och rymlig hall som ligger i husets suterrängplan. Här finns det plats för ett allrum eller ett extra sovrum. I anslutning hittar du både badrum, tvättstuga och ett rejält förråd. En trappa upp finns husets hjärta där vardagsrum och kök bildar den självklara platsen för gemenskap. Det är också från köket du tar klivet ut till uteplatsen och trädgården som ligger i härligt söderläge. På radhusets tredje plan finns den mer privata delen med tre sovrum, badrum och ytterligare ett rum med fransk balkong ut mot trädgården som kan bli ett extra allrum eller ytterligare ett sovrum. Gott om plats helt enkelt! 

I närheten finns

  • Cafe/restaurang 240 m
  • Förskola/Skola 410 m
  • Gym 420 m
  • Livsmedel 460 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome