Brf Rönnlyckan

Salem, Salem

Derome

Tillträde
Höst 2020
RoK
2–3
Antal hem
19
Kvm
41–67
Pris Mkr
1.88–2.97
Boendeform
Lägenhet

Mitt i Rönninge, med en kort promenad ner till centrum, uppförs tre lågbyggda bostadshus

Mitt i Rönninge, med en kort promenad ner till centrum, uppförs tre lågbyggda bostadshus med trädgård, odlingslotter och en mysig gemensam grill- och lekplats. Här hittar du en perfekt oas för att samla grannarna och ställa till med trädgårdsfest under pergolan. Grilla mat och låt barnen leka vid den intilliggande lekplatsen - allt inom synhåll och utan risk för förbipasserande trafik.

I Brf Rönnlyckan planerar vi för 18 bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Bostadsrätterna är fördelade i tre flerbostadshus om två våningar.

Lägenheterna på bottenplan har egen privat entré i markplan, men föredrar du att bo på plan två når du din entré via loftgång. I Rönnlyckan bor du i en genomgående lägenhet med entrén på den östra långsidan. Lägenheterna på plan två har ett praktiskt loft som nås via en trappa i vardagsrummet. Loftet ger extra utrymme som inte räknas in i lägenhetens boyta. Det är perfekt som sovloft, kryp-in för gäster, eller kanske ett praktiskt förvaringsutrymme? Möjligheterna är många med loftets smarta utformning.

Från köket och vardagsrummet når du din balkong eller terrass i västerläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen ända tills den går ner.

Brf Rönnlyckan ligger i ett tryggt område, en kort promenad från sjöarna Flaten och Uttran. Husen är belägna nära centrum med promenadavstånd till tågstationen.  Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor och matbutik.

I Rönninge bor du nära naturen samtidigt som det är bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter. Rönninge har mycket goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.


I närheten finns

  • Förskola/Skola 100 m
  • Cafe/restaurang 270 m
  • Livsmedel 340 m
  • Gym 1070 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome