Brf Låssby Gårdar

Torslanda, Göteborg

Derome

Tillträde
Vinter 2020
RoK
2–4
Antal hem
20
Kvm
54–88
Pris Mkr
2.7–3.87
Boendeform
Lägenhet

Välkommen till brf Låssby Gårdar i Torslanda! Här erbjuder vi 46 bostadsrätter i olika storlekar.

Den första etappen (hus 6-9) består av 20 lägenheter om 2-4 rum och kök. Flerbostadshusen som byggs i trä, har två våningar med utvändiga loftgångar och 4-6 lägenheter i varje hus. Husens placering i området skapar trevliga innergårdar där du som boende kan koppla av och umgås med familj, vänner och grannar.

I brf Låssby Gårdar bor du klimatsmart i energisnåla lägenheter. Utöver att vi bygger i trä, som är det mest miljövänliga byggnadsmaterialet, installerar vi bergvärme samt solceller på taken som täcker en stor del av föreningens energibehov. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.


Torslanda erbjuder en vacker kustmiljö med närhet till havet och fina möjligheter till bad, rekreation och naturupplevelser. Det finns gott om fritidsaktiviteter i området – fotboll, handboll, tennis, ridskola och två golfbanor för den intresserade! På Torslanda Torg finns det mesta du behöver i form av butiker, restauranger och service för ett enkelt vardagsliv.


HAV & KLIPPOR

Njut av närheten till havet i Torslanda. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. 


Från Torslanda är det lätt att ta sig in till Göteborg city och övriga Hisingen både med kollektivtrafik och bil. Du har även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.


TILLVAL

Vi ger dig möjlighet att anpassa ditt nyckelfärdiga hem. Här nedan hittar du länken till vår digitala tillvalsportal. Där kan du gå in och se vilka tillval som är möjliga att göra för lägenheterna. Exempellägenheten som visas är en 4:a på 88 kvm. Vissa av priserna kan vara lägre i de mindre lägenheterna. När du bokat en lägenhet får du en egen unik inloggning till just din lägenhet. 

Digital tillvalsportal:

https://tinyurl.com/y3lcvjzh


I närheten finns

  • Förskola/Skola 440 m
  • Cafe/restaurang 870 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Derome