Brf Skogsstjärnan

Vega, Haninge

Lindbäcks

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–5
Antal hem
117
Kvm
35–109
Pris Mkr
1.29–4.65
Boendeform
Bostadsrätt

I Vega har du nära till allt som ger livet en extra glans. Inflyttning från september 2020! Fåtal objekt kvar.

Ge livet lite glans

I Vega har du nära till allt som ger livet en extra glans. Stadspuls på smidigt pendelavstånd, flera skolor och förskolor i området.

Drömmer du om att komma hem till ett vilsamt kvarter efter en lång dag på jobbet? Skogsstjärnan har en lugn karaktär med putsade fasader i olika naturnära toner som samspelar väl med den grönskande innergården. Den indragna våningen högst upp möjliggör för generösa takterrasser i flera väderstreck.... Läs mer

Ge livet lite glans

I Vega har du nära till allt som ger livet en extra glans. Stadspuls på smidigt pendelavstånd, flera skolor och förskolor i området.

Drömmer du om att komma hem till ett vilsamt kvarter efter en lång dag på jobbet? Skogsstjärnan har en lugn karaktär med putsade fasader i olika naturnära toner som samspelar väl med den grönskande innergården. Den indragna våningen högst upp möjliggör för generösa takterrasser i flera väderstreck. Balkonger och uteplatser varierar i både storlek och form, vilket skapar en levande arkitektur, samtidigt som kvarteret ramas in av de rundade balkongerna och sockeln i natursten. Kombinationen av skarpa linjer och mjuka former ger Skogsstjärnan en egen integritet.


Har du frågor eller vill du boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

Lindbäcks