Brf Blinka

Vega, Haninge

Ikano Bostad

Tillträde
Vår 2021
RoK
1–4
Antal hem
109
Kvm
28–85
Pris Mkr
1.3–3.8
Boendeform
Bostadsrätt

Brf Blinka finns moderna, genomtänkta bostäder som gör att du kan ta nästa kliv in framtiden med lugn och ro. Fåtal bostäder kvar, flytta in i vinter!

Bo i Vegastaden – en stigande stjärna

Vi vet inte vad du gillar att göra på fritiden. Men vi vet att i Vegastaden kommer du att få mer tid över att göra det på. Med nyproduktion slipper du exempelvis renovering, och härifrån har du endast 20 minuter till city – kan det bli smidigare? Dessutom flyttar du in i en lägenhet där allt redan finns, från tvättmaskin till diskmaskin, vilket underlättar och ger dig tid till... Läs mer

Bo i Vegastaden – en stigande stjärna

Vi vet inte vad du gillar att göra på fritiden. Men vi vet att i Vegastaden kommer du att få mer tid över att göra det på. Med nyproduktion slipper du exempelvis renovering, och härifrån har du endast 20 minuter till city – kan det bli smidigare? Dessutom flyttar du in i en lägenhet där allt redan finns, från tvättmaskin till diskmaskin, vilket underlättar och ger dig tid till annat kul. 

Drömboende i Haninge

Här går de kvadratsmarta ettorna och tvåorna åt fort! Kan det vara den stora balkongen som lockar? Kanske är det den praktiska inredningen från IKEA, eller den maximala ytan för pengarna? Antagligen är det en kombination. I Brf Blinka finns moderna, genomtänkta bostäder som gör att du kan ta nästa kliv in framtiden med lugn och ro. Det är trygghet som känns. 

Det mesta kring kvarteret 

För den som vill vara ute i friska luften är vacker natur, vatten och friluftsområden ingen ovanlig syn i Vegastaden. Sedan den nya pendelstationen öppnade kommer du också närmre Stockholms kärna, och med både shoppingcentret Port 73 och Haninge centrum i närområdet har du snabb tillgång till flertalet butiker och restauranger.  


Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dölj

Dokument och länkar

Arkitekt

HMXW Arkitekter

Läs mer hos

Ikano Bostad