Brf Blinka

Vega, Haninge

Ikano Bostad

Tillträde
Vinter 2020
RoK
1–4
Antal hem
109
Kvm
28–85
Pris Mkr
1.3–3.8
Boendeform
Lägenhet

Vi vet inte vad du gillar att göra på fritiden. Men vi vet att i Vegastaden kommer du att få mer tid över att göra det på.

Här bor du nära naturen och samtidigt centralt, endast 20 minuter från city.

I Brf Blinka bor du på bästa läget i Vegastaden – precis vid nya pendeltågsstationen. Så fort du kliver av tåget är du hemma. Tänk vad mycket tid du sparar!

Bo nytt och fräscht i nyproduktion

De kvadratsmarta 2:orna går åt fort här. Kan det vara den stora balkongen i sydläge som lockar? Eller att du får mycket bostad för pengarna? Kom på visning och se själv. I Brf Blinka finns även en del 3:or och 4:or med dubbla balkonger. Kanske beror det på att vi en gång var en del av IKEA. Det här att vi bygger lite smartare lägenheter och får plats med mer.

Haninge kommun överraskar

Vegastaden ligger inbäddad mellan Haninge och Länna. Den legendariska Vegabaren serverar hamburgare vid Nynäsvägen, sjön Drevviken bjuder på svalkande bad och vill du ut på längre utflykter är Haninge en underbar plats att upptäcka. Här finns skärgårdsidyllen Smådalarö och havsbad och camping vid Gålö. Ja, en hel del shoppingkvarter hittar du också.

Det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men vi gör allt för att köpet ska kännas enkelt. Det är tryggt att köpa en bostad av oss.

I närheten finns

  • Cafe/restaurang 640 m
  • Förskola/Skola 660 m
  • Livsmedel 720 m
  • Gym 810 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad