Brf Blomma, etapp 2

Sjödalen , Huddinge

Ikano Bostad

Tillträde
Vår 2021
RoK
1–3
Antal hem
21
Kvm
34–70
Pris Mkr
1.9–3.15
Boendeform
Lägenhet

Nya bostadsrätter i Huddinge

Välkommen hem till Huddinge

Är kontakten mellan ute och inne viktig för dig? Då kommer du trivas i Brf Blomma. Den ljusa inredningen och stora fönsterpartier gör att känslan av grönska finns i hela lägenheten. Alla lägenheter har balkong, fransk balkong eller uteplats så du har alltid nära till naturen och friska luften. Den grönskande innergården bjuder både in till möten grannar emellan och lite lugn egentid bland odlingarna.

När du behöver lämna din bostadsoas är det skönt att ha nära till det mesta du behöver. Brf Blomma ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenadavstånd till Huddinge centrum med all handel, mat och service du behöver. Med pendeltåget tar du dig snabbt in till stan.

Nu har försäljningen startat!

Just nu pågår försäljningen av Brf Blomma etapp 2 till våra medlemmar i Ikano Förmån som har lämnat en köpanmälan till vår mäklare (t.o.m. 8 december) Nu håller mäklaren på att kontakta dessa i tur och ordning för att de ska välja vilken lägenhet som är intressant att köpa. Efter detta är det dags för Öppen säljstart, håll utkik här på webben.


Välkommen hem

Huddinge är ett gammalt fornnordiskt namn som betyder de som bor på udden. Här bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Välkommen hem!

I den andra etappen av Brf Blomma finns 21 lägenheter om 1-3 rum och kök. Totalt kommer det bli 77 lägenheter när samtliga etapper är klara.


Nyproduktion nära Huddinge centrum

Brf Blomma ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma.

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig hela vägen.


I närheten finns

  • Cafe/restaurang 140 m
  • Förskola/Skola 190 m
  • Livsmedel 200 m
  • Gym 250 m
  • T-bana och buss 910 m

Dokument och länkar

Läs mer hos

Ikano Bostad