Vårbergstoppen

Skärholmen, Stockholm

Åke Sundvall

Tillträde
Inte fastställt
RoK
1–4
Antal hem
300
Pris tkr
0–0
Boendeform
Bostadsrätt

Ett storgårdskvarter med omtanke och ambitionen att skapa ett av stadens mest omtyckta områden.

Åke Sundvall planerar att bygga bostadsrätter i Vårberg som varierar från ett till fyra rum och kök. Det kommer att bli ett helt kvarter utmed Vårbergsvägen vid foten av Vårbergstoppen. I mitten av kvarteret, som varierar mellan fyra till sju våningar, kommer den allmänna naturkullen att bevaras och omgärdas av lummiga bostadsgårdar närmast husen. Den allmänna naturparken i mitten ska vara tillgänglig för alla och bidra till ordentlig plats för rekreation, lek och social... Läs mer

Åke Sundvall planerar att bygga bostadsrätter i Vårberg som varierar från ett till fyra rum och kök. Det kommer att bli ett helt kvarter utmed Vårbergsvägen vid foten av Vårbergstoppen. I mitten av kvarteret, som varierar mellan fyra till sju våningar, kommer den allmänna naturkullen att bevaras och omgärdas av lummiga bostadsgårdar närmast husen. Den allmänna naturparken i mitten ska vara tillgänglig för alla och bidra till ordentlig plats för rekreation, lek och social samvaro.

Lägenheterna är yteffektiva och noggrant planerade avseende allt från förvaring till antal sovrum i syfte att tillgodose behov för olika skeenden i livet. Mycket funktion på liten yta har en stor efterfrågan i dagens samhälle och det vill vi leva upp till. Till en del av bostäderna kommer balkonger eller uteplatser att finnas och det finns goda parkeringsmöjligheter i såväl garage som på mark. Dessutom kommer Tunnelbana och service finns endast cirka 500 meter bort. Utöver den omedelbara naturen invid husen ligger även Vårbergstoppens park ett stenkast från kvarteret där Stockholm Stad just nu genomför en stor upprustning i syfte att skapa en stadspark med något för alla.

Vår ambition är som alltid att skapa ett av stadens mest omtyckta områden. För att uppnå detta har vi tillsammans med arkitekterna OWC gått igenom husens alla detaljer för att tillföra staden det kvarter som ger mest värde utifrån flera olika perspektiv. Prisvärdhet, miljömässigt hållbart och socialt hållbart är några av de aspekter som vi hela tiden analyserar.

Projektets nuvarande utformning är ett tidigt förslag och kan komma att ändras fram till säljstart. Du kan redan nu göra en intresseanmälning och få mer information när vi kommer längre i projektet.
Dölj

I närheten finns

  • Förskola/Skola 150 m
  • Cafe/restaurang 180 m
  • Livsmedel 550 m
  • Gym 1030 m

Dokument och länkar

Arkitekt

OWC Arkitekter

Läs mer hos

Åke Sundvall