Uppsala Puls - slutsålt

Rosendal, Uppsala

Slättö

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
1–4
Antal hem
48
Kvm
29–103
Pris Mkr
1.6–4.3
Boendeform
Bostadsrätt

Hög skandinavisk standard för dig som inte vill välja mellan ett spännande cityliv och härliga naturupplevelser. Inflyttning i januari 2021!

Ett boende för dig som inte vill kompromissa

Mitt i natursköna Rosendal byggs nu Uppsala Puls. 48 välutrustade bostadsrätter med hög skandinavisk standard för dig som inte vill välja mellan ett spännande cityliv och härliga naturupplevelser. Med Stadsskogens naturreservat runt hörnet, den mysiga omgivningen med kaféer och butiker intill och ett toppmodernt privat gym i huset. Ett boende som inbjuder till aktivitet, ute som inne, året... Läs mer

Ett boende för dig som inte vill kompromissa

Mitt i natursköna Rosendal byggs nu Uppsala Puls. 48 välutrustade bostadsrätter med hög skandinavisk standard för dig som inte vill välja mellan ett spännande cityliv och härliga naturupplevelser. Med Stadsskogens naturreservat runt hörnet, den mysiga omgivningen med kaféer och butiker intill och ett toppmodernt privat gym i huset. Ett boende som inbjuder till aktivitet, ute som inne, året om.


Ett boende i toppklass

Lägenheterna i Uppsala Puls erbjuder ett boende i absolut toppklass. Oavsett vilken storlek du väljer får du samma höga skandinaviska standard. Stora fönster och fönsterdörrar med fantastiskt ljusinsläpp. Sammetslen ekparkett med golvvärme. Öppna och sociala planlösningar där köket intar en central plats. Samtliga lägenheter i Uppsala Puls erbjuder tidlös interiör, golvvärme och stora fönster med rikligt ljusinsläpp.


Vackra fasader och ljusa gemensamma ytor

Torghusen med townhouse-inspirerade fasader varierar i form, fasadliv, material och höjdnivåer för att skapa en känsla av stadskvarter och en trivsam och levande gatumiljö. Här varvas moderna materialval med mer etablerade formspråk för att husen ska få ett utseende som håller i längden och som är intressant och inspirerande att titta på. På gården möter du en grön och levande miljö med varma materialval. Här finns föreningens växthus, odlingslotter och plats för både umgänge och avkoppling.


Välkommen till ditt privata gym!

På husets bottenvåning väntar ett modernt gym framtaget i samarbete med Mårten Nylén, en av Sveriges främsta tränare. Här finns allt du behöver för att träna när det passar dig – vare sig du har ett program som du följer, eller bara vill stretcha lite efter löpturen i skogen.


Rosendal – Ett modernt bostadsområde

I Rosendal, en helt ny stadsdel några minuters cykelfärd sydväst om Uppsala centrum, växer ett modernt bostadsområde fram. Mitt emellan två av Uppsalas stora naturreservat, Kronparken och Stadsskogen, och med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda, bjuder Rosendal på ett naturnära boende som uppmuntrar till både aktivitet och återhämtning.

I Rosendal har Uppsala kommun satsat stort på att skapa en hållbar stadsdel, med allt från Uppsalas högsta träbyggnad, till toppmoderna dagvattenlösningar och livscykelanalyser av gatsten. Området optimeras för gång-, kollektiv- och framförallt cykeltrafik. Det ska vara enkelt att hitta en cykelparkering och flera av kvarteren har smarta lösningar för cyklister.

Med sin optimala placering mitt emellan två naturreservat, har de boende i Rosendal alltid nära tillgång till härliga naturupplevelser. Här finns populära elljusspår, fågeldammar, preparerade skidspår och ett rikt djurliv att upptäcka.

Rosendal ska bli en stadsdel med allt du behöver på nära gång- eller cykelavstånd. Här finns butiker, restauranger, caféer, bibliotek, gym, skolor och förskolor. I Södra Rosendal, som redan är färdigbyggt, finns redan idag service, liv och rörelse på gator och torg.

I Rosendal ska det framförallt vara enkelt att vara cyklist. Gatorna har en tydlig gatustruktur och det finns gott om cykelparkering och fina cykelvägar in till centrala Uppsala. Det kommer även att finnas kollektivtrafik med buss och spårväg planeras för snabba resvägar till centrum. För att värna om en promenadvänlig stadsdel, planeras bilparkeringen i Rosendal främst till parkeringshus och mobilitetshus i områdets utkanter. Med bil går det lätt och snabbt att ansluta till E4an för resor utanför Uppsala.

Dölj

I närheten finns

  • Gym 70 m
  • Cafe/restaurang 130 m
  • Förskola/Skola 130 m
  • Livsmedel 1110 m