Trädgårdsslingan - slutsålt

Fresta, Upplands Väsby

Bototal

Tillträde
Höst 2020
RoK
6–6
Antal hem
17
Kvm
149–149
Pris Mkr
3.6–3.6
Boendeform
Bostadsrätt

Slutsålt.

I hjärtat av Fresta skapas det optimala bostadsområdet för dig som kräver det där lilla extra av ditt boende samtidigt som ekonomin ska fungera. 

Den väl genomarbetade bostadsrättföreningen har en sund ekonomi med låg belåningsgrad. 17 exklusiva och noga planerade radhus om ca 149 kvm fördelat på 6 rok på 2,5 plan talar sitt tydliga språk. Trädgårdsslingan byggs för att vara någonting utöver det vanliga – långt in i bostadsområdet med perfekt solläge. Med grönområden, lekplatser, fotbollsplaner och utegym som närmaste grannar så bor du mitt i en familjär idyll där barnen springer fritt och grillens härliga rökdoft sprider sig över tomtgränserna. Lägg därtill att du på 5 minuters promenadavstånd når både förskola och skola så blir det här den perfekta stadsdelen för barnfamiljen som vill ha nära till allting samtidigt som du inte behöver tumma på varken yta eller kvalité på ditt boende.

Välkommen till ditt nya hem!


Tidlösa materialval

Interiör

Trädgårdsslingan har utgångspunkten i ljusa tidlösa materialval. Utformningen är varsamt planerad där varje detalj är noggrant utvald för att hålla i många år. Alla lägenheter kommer ha lackad 3-stavs ekparkett och fönsterbänkar i sten. Köken kommer från Noblessa och lite längre fram kommer man kunna välja färg mm

 

Exteriör

Med en liggande panel i naturfärgade färger och stora fönsterpartier så kommer husen bli områdets stora mittpunkt som lätt skapar en wow-känsla hos förbipasserande.


I närheten finns

  • Förskola/Skola 300 m
  • Cafe/restaurang 350 m