Nya Boendet

Intresseanmälan
Hus från 9800 kr/mån

Lediga tomter i Västerås

Fiskarhedenvillan Bostad
Slagårda, Västerås
Antal tomter
3 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
Kvartal 3, 2023
Area
3 - 439 kvm
Pris
Från 1 395 000 kr

Om tomtenBilderLediga tomterDokumentKarta

Lediga tomter i Västerås

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås.

Mer om tomterna

Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup.. El och fiberanslutning 1 Gbit/s är beställt. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren.

Hit åker ni raka vägen på 66:an från Västerås/Erikslund, och tar av in på landsvägen den sista korta sträckan. Ni kan även åka via Skultunavägen, på slingrande vägar genom slående vackra omgivningar. Närmsta skola är i Skultuna, där åk F-9 finns, och till Erikslund tar det ca 9 minuter med bil.

När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre.


Video
Video
Dela
Intresseanmälan

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!