Talldalen

Glömsta, Huddinge

Innovation Properties

Tillträde
Vår 2021
RoK
1–6
Antal hem
19
Kvm
33–133
Pris Mkr
1.8–5.15
Boendeform
Bostadsrätt

Ta steget närmare just din drömbostad. Gör en intresseanmälan för att komma i kontakt med ansvarig mäklare eller boka en visning.

Innovation Properties i samarbete med Borohus/Västkuststugan utvecklar nu ett spännande och högklassigt bostadsprojekt om totalt 19 bostäder i familjära och barnvänliga Vistaberg i Huddinge kommun.

Förskolor, skolor och otroligt fina strövområden finns precis runt knuten, dessutom ligger sjön Gömmaren i området som erbjuder flera badplatser.

Husen är redan inlagda i fabriken i Mjöbäck och beräknad inflyttning är planerad till årsskiftet 2020/2021 för parhusen och ett kvartal senare för studiohusen.

Bostäderna genomsyras av en väl genombearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, altaner med spaljé mellan husen, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.

Interiört går tonerna i varma ombonade kulörer. Köken kommer från svenska Marbodal och går i en beige ton tillsammans med en vacker bänkskiva i kvartskomposit, designat den välkända inredningsarkitekten Lotta Agaton i samarbete med kökstillverkaren.

Väggarna målas i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet, dom träfärgade fönstren samt den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

Exteriört är fasaden svart i sin kulör som harmoniserar väl mot de träfärgade fönstren. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.


BOSTÄDERNA

Projektet innehåller bostäder i varierande storlekar, dels dom yteffektiva studiohusen om totalt 33 kvm golvyta samt parhusen som erbjuds i storlekarna 133 kvm boyta fördelat på 6 rum med en funktionell och modern planlösning. De mindre parhusen är totalt på 117 kvm (72 kvm entréplan samt 45 kvm på övre planet med en takhöjd på 1,89 meter) fördelat på 4-5 rum med kök och med flera takfönster samt ett gavelfönster som ger ett riktigt härligt ljusinsläpp. Glasräcket ner mot vardagsrummet är en fin detalj som skapar luftighet och möjligheterna på loftvåningen är stora. Här kan man exempelvis inreda ytan till ett mysigt tv-rum i ena änden och ett sovrum i andra änden. Fantasin sätter gränserna.


Har du frågor eller vill du boka ett personligt möte är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan så blir du kontaktad av ansvarig mäklare.

Dokument och länkar

Läs mer hos

Innovation Properties