Tallbohovshöjden

Tallbohov, Järfälla

Nischer Properties

Tillträde
Inte fastställt
RoK
1–3
Antal hem
140
Kvm
31–70
Pris tkr
0–0
Boendeform
Bostadsrätt

I Järfälla strax utanför Stockholm utvecklar Nischer Properties lägenheter i området Tallbohov, nära stadskärnan Jakobsberg.

Lägenheterna byggs som 1-3 rum och kök i storlekar som varierar mellan 31 – 70 kvadratmeter.

 Att trivas där du bor handlar både om husen i sig och om de sociala hållbarhetsaspekterna i stadsplaneringen. Såväl den smarta planlösningen, de tilltalande fasaderna och de inkluderande innergårdarna som de säkra trafiklösningarna har utformats med de boendes trivsel i åtanke.

 Fasader i olika material och höjd skapar en omväxlande miljö och genom gårdshusens vinklade placering skapas flera mindre och intima gårdsrum. Här får de boende utrymme för odling, lek och social samvaro i kvällssolen. Bottenvåningarna består till stor del av verksamhetslokaler och andra gemensamhetsutrymmen. I källaren finns förråd och parkeringsgarage med dedikerade platser för gemensam bilpool. Bostäderna nås via sina entré­balkonger från den östra sidan och vänder sina privata balkonger (eller uteplatser i markplan) mot gårdsmiljön, kvällssolen och grönområdena i väster.

 

Området

Tallbohov är en del av Södra Jakobsberg och ingår i utbyggnaden av den regionala stadskärnan Barkaby-Jakobsberg. Här finns mycket goda kommunikationer i form av flertalet busslinjer samt gångavstånd till pendeltåg. Den framtida förlängningen av tunnelbanans blåa linje kommer att öka kommunikationsmöjligheterna ytterligare. Ett stort utbud av handel och service finns i Barkaby och Jacobsbergs Centrum. Järvafältet med sitt sammanhängande grönområde erbjuder unika rekreationsmöjligheter.

Dokument och länkar

Läs mer hos

Nischer Properties