Nya Boendet

Intresseanmälan

Stenhuggeriområdet

Riksbyggen
Stenhuggeriområdet, Kungsbacka
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
200 st
Status
Planerat
Tillträde
2026
Boyta
Ej fastställt
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal RoK
Ej fastställt

Om bostadenBilderKarta

Stenhuggeriområdet

I bästa läge mitt i centrala Kungsbacka kommer Riksbyggen uppföra cirka 300 bostadsrättslägenheter i Stenhuggeriområdet. Kvarteren som planeras ligger på platsen där Henrikssons Stenhuggeri har legat i drygt 80 år. Granne i öster blir Kungsmässan med sina många butiker, shopping och service.

Mer om bostäderna

Småskaligt stadsliv med utmärkt pendlingsläge

Stenhuggeriområdet passar dig som vill bo lugnt, men kunna uppleva ett omväxlande folkliv både på dag- och kvällstid. Det centrala läget med närheten till promenadstråk, mysiga, pittoreska centrumgator med butiker, restauranger och caféer tillsammans med service och kommunikation bidrar till känslan av innerstadsliv. Kungsmässan, ett litet stenkast från vårt nya kvarter, har flera gånger blivit belönat till Sveriges bästa citygalleria.

Här kan du bo, leva och arbeta med hela staden som arena, men också snabbt och enkelt ta dig till städer som Göteborg, Varberg och Falkenberg tack vare att resecentrum med både buss och tåg finns på gångavstånd. Från Stenhuggeriområdet och din lägenhet får du ett skönt centralperspektiv på både liv och omgivning.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Cafe/restaurang
290 m

Gym
300 m

Livsmedel
360 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!