Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Stationssamhället Gagnef

Svensk Fastighetsförmedling
Centralt, Gagnef
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
10 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
2023
Boyta
812 kvm
Pris
Från 1 875 000 kr
Avgift
Ej fastställt
Antal RoK
3

Om bostadenBilderDokumentKarta

Brf Stationssamhället Gagnef

Det börjar vara många år sedan det byggdes nytt för flera familjer i mitt Gagnef. Brf Stationssamhället, ett perfekt och bekvämt alternativ till villaboende: moderna, bekväma och lättskötta bostadsrättsradhus med promenadavstånd till Gagnefs Station.

Mer om bostäderna

Ett centralt läge mitt i Dalarna. Kanske blir detta din första bostad eller tycker du att gården och villan är för mycket att ta hand om? Bostäderna passar alla åldrar! På en tomt mellan Ernst Hedlunds väg och Mojevägen, mitt i Gagnef står snart de 10 bostadsrätterna färdiga. Missa inte din chans till att boka en bostadsrätt. Först till kvarn enligt kölista efter anmälningar! Välkommen med din intresse anmälan.

HUSENPå en central plats i mitt i Gagnef byggs äntligen smakfulla bostadsrätter med en arkitektur utöver det vanliga. Acasa bostad via Reformhus bygger nu 10 bostadsrätter i radhusformat, om 3 ROK fördelat över 1 plan. De arkitektritade huskropparna med sina stilrena fasader smälter vackert in i landskapet samtidigt som interiören erbjuder alla moderna bekvämligheter som kan önskas.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!