Stadsporten

Centrala Ängby, Knivsta

TB-GRUPPEN

Tillträde
Vinter 2022
RoK
1–4
Antal hem
82
Kvm
35–103
Pris Mkr
1–3.7
Boendeform
Bostadsrätt

Välkommen till Stadsporten – Ditt unika hem! I det härligt grönskande området Ängby Kulle i Knivsta säljer nu TB-Gruppen 82 st lägenheter.

Brf Stadsporten blir en plats för dig med en hållbar och medveten livsstil. Vi kommer bland annat att satsa på modern teknik, solceller, bilpool samt en välkomnande utformning av utemiljön. Informella mötesplatser tillsammans med modern informationsteknik går hand i hand med en mänsklig skala i arkitekturen. Ta hissen hela vägen ner till garaget där det finns gott om p-platser både för bilar, moped, MC och cykel. I ett av utrymmen i garaget så kommer det och finnas möjlighet... Läs mer

Brf Stadsporten blir en plats för dig med en hållbar och medveten livsstil. Vi kommer bland annat att satsa på modern teknik, solceller, bilpool samt en välkomnande utformning av utemiljön. Informella mötesplatser tillsammans med modern informationsteknik går hand i hand med en mänsklig skala i arkitekturen. Ta hissen hela vägen ner till garaget där det finns gott om p-platser både för bilar, moped, MC och cykel. I ett av utrymmen i garaget så kommer det och finnas möjlighet för den händiga eller pyssliga att renovera en möbel eller meka med cykeln.

Här bor ni bara ett stenkast till stationen, så du tar dig snabbt både norrut och söderut med pendeln till Uppsala och Arlanda – Stockholm. Färdas du med bil så har du E4:an endast 4 minuter bort.

I Ängby Kulle lever du omsluten av gröna innergårdar med gemensamma uteplatser. Endast 200 meter bort så planeras en ny förskola.

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

TB-GRUPPEN