SoHå

Lundbypark, Göteborg

Sverigehuset

Tillträde
Vinter 2021
RoK
2–3
Antal hem
24
Kvm
50–78
Pris Mkr
2.5–3.77
Boendeform
Bostadsrätt

I den soliga sydvästra hörnan av kvarter skapas bostäder med riktigt bra och genomtänka planlösningar. Takhöjden är exceptionell, med hela 2,85 m.

I kvarteret SoHå skapar vi 24 unika bostadsrätter. Bostadsrätterna är klara för inflyttning i mars 2022. Har du svårt att vänta så länge kan vi erbjuda hyresrätter i våra befintliga fastigheter medan du väntar.

Vi på Sverigehuset vill vara med och bidra till en sund samhällsutveckling och stadsmiljö. Vi vet att människor mår bra av att umgås över sociala- och generationsgränser. SoHå blir ett socialt hållbart kvarter med en mix av olika boendeformer;... Läs mer

I kvarteret SoHå skapar vi 24 unika bostadsrätter. Bostadsrätterna är klara för inflyttning i mars 2022. Har du svårt att vänta så länge kan vi erbjuda hyresrätter i våra befintliga fastigheter medan du väntar.

Vi på Sverigehuset vill vara med och bidra till en sund samhällsutveckling och stadsmiljö. Vi vet att människor mår bra av att umgås över sociala- och generationsgränser. SoHå blir ett socialt hållbart kvarter med en mix av olika boendeformer; bostadsrätter, hyresrätter, äldreboende och verksamhetslokaler. 

Samtliga bostäder i kvarteret kommer att ha tillgång till den gemensamma innergården med lusthus, boulebana, lekytor och planteringar. Det kommer att finnas en gemensamhetslokal med övernattningsrum att nyttja för både bostadsrättsinnehavare och hyresgäster. 

Bostadsrätterna ligger samlade i den sydvästra hörnan. Här erbjuder vi omsorgsfullt planerade bostäder med 2-3 rum och kök.


Tidplan

Hela kvarteret kommer att stå klart i mars 2022. Brf Sverigehusets Hörna blir klar som sista etapp, hela kvarteret flyttar in mellan december 2021 -mars 2022.

En visningslägenhet för SoHå finns i grannkvarteret Sverigehusets kubik.

Uthyrning av hyresrättslägenheter planeras ske hösten 2021 via Boplats. Hyresrättslägenheterna är i storlek 1-3 RoK. 


Bostäderna

I den soliga sydvästra hörnan av kvarter SoHå skapar vi 24 bostäder i bostadsrättsform. Bostäderna kommer att ha riktigt bra och genomtänka planlösningar i storlekarna 2 RoK samt 3 RoK. Takhöjden är exceptionell, med hela 2,85 meter. 

Köket kommer från Marbodal och har släta målade luckor. Gott om förvaring med dubbla överskåp, draglådor och helintegrerad diskmaskin som standard. Övriga vitvaror i köket kommer att vara Siemens BlackSteel.

Golvet i entrén kommer att ha klinker, i övrigt rum en vitpigmenterad mattlackad ekparkett. 

Badrummet är välutrustat med kommod, spegelskåp, takdusch, golvvärme och spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet.

Förvaring kommer det finnas gott om i samtliga lägenheter och de flesta lägenheter har en klädkammare. Ett förråd per lägenhet kommer att finnas på vinden.

Balkonger i sydvästläge kommer samtliga lägenheter att ha, och de är stora, de flesta är ca 9 kvm

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

Sverigehuset