Nya Boendet

Intresseanmälan

Brf Skarljus 1

Svensk Fastighetsförmedling
Tänndalen, Härjedalen
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
27 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
2022
Boyta
48 - 1242 kvm
Pris
Från 4 025 000 kr
Avgift
Från 3 452 kr/mån
Antal RoK
4 - 5

Om bostadenBilderLediga bostäderDokumentKarta

Brf Skarljus 1

Nu är det säljstart av Brf Skarljus 1 i Tänndalen! Här kommer det att byggas 27 bostadsrätter i storlekarna 48 -124 kvm. Moderna arkitektritade hus med spännande design samt genomtänkta materialval som för tankarna naturligt till fjällvärldens vackra natur.

Mer om bostäderna

Lägenheterna är utformade med smarta lösningar så som platsbyggd förvaring, stor altan, mini-spa med bastu och kaklad eldstad för att bara nämna några av sakerna som dessa lägenheter har att erbjuda.

Ett stycke upp på det storslagna fjället i Tänndalen, ligger fjällbyn Skarljus. Det är bara att kliva på skidorna och ge sig direkt ut i backen och upp i liftsystemet, eller ut i de välpreparerade längdskidspåren som sträcker sig mil efter mil genom det fängslande fjällandskapet. Skarljus bjuder på ski-in-ski-out, gångavstånd till ski-lodge, restauranger och matbutiker.

Skarljus är en genuin fjällby i en kontemporär tappning. Husens arkitektur är inspirerad av det traditionella härjedalska härbret, tolkad på ett modernt sätt för att möta dagens behov av komfort och avspänt umgänge. Skarljus är hem i vår vackra svenska fjällmiljö som är utformade för vila och avkoppling, men också för ett aktivt liv och gemenskap.


Video
Dela
Intresseanmälan

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!