Sisjödal radhus, etapp 2

Sisjön, Göteborg

Egnahemsbolaget

Tillträde
Inte fastställt
RoK
5–5
Antal hem
11
Kvm
140–140
Pris tkr
0–0
Boendeform
Äganderätt

I Sisjödal kommer elva nya, moderna radhus på 138 välplanerade kvadratmeter växa fram. Husen har 6 rum och kök, två plan i suterräng.

Välkommen hem till ett luftigt och smart suterränghus på två plan. Här bor du avskilt med stora, egna ytor men ändå nära en trivsam granngemenskap. På framsidan är tomtgränsen markerad med låga stenmurar för att göra grannskapet öppet och trivsamt. Här får du antingen plats med två bilar eller en mysig uteplats.

Öppna entrédörren och stig in i husets första våning. Här finns ett sovrum som är möjligt att göra om till kontor, ett badrum med plats för badkar och en rymlig och praktisk tvättstuga.

Gå upp en trappa och njut av ljuset som flödar in genom de stora glaspartierna och den härliga altanen på 35 kvm i soligt västerläge. På övervåningen finns det luftiga köket med matplats. Plats för två sovrum som alla knyts samman av det härliga vardagsrummet.

Radhusen i Sisjödal är väl genomtänkta för att skapa en flexibel planlösning. Här finns bra förvaring med dubbel- eller skjutgarderober i varje rum.

På baksidan hittar du den avskilda trädgården som omringas av häckar och stenmur och som smälter samman med den befintliga naturen på andra sidan. Här finns plats för odling, lek och dessutom ett förråd att förvara trädgårdsredskap och maskiner i.

Säljstarten för radhusen i etapp två är beräknad till 2020.Dokument och länkar

Läs mer hos

Egnahemsbolaget