Nya Boendet

Intresseanmälan

Silverdalsslänten

Carl Ek Fastigheter
Silverdal, Sollentuna
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
12 st
Status
Inflyttning inom 6 mån
Tillträde
Kvartal 4, 2024
Boyta
99 - 145 kvm
Pris
Från 6 995 000 kr
Avgift
Från 4 997 kr/mån
Antal RoK
4 - 5

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Silverdalsslänten

Silverdal är ett uppvuxet och familjevänligt område med direkt närhet till både grönområden och vackra Edsviken i Sollentuna kommun. Tillsammans med Andersson Arfwedson arkitekter kommer vi uppföra 12 radhusbostäder högt belägna med adress i populära Silverdal.

Mer om bostäderna

I början av Rådanvägen och slutet av Margreteborgsvägen uppförs nu totalt tolv radhus i två storlekar. Åtta bostäder om totalt 170 kvadratmeter med eget garage i huset och fyra bostäder om 99-103 kvadratmeter. Samtliga med egen uteplats och genomgående hög standard.

Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök om totalt 170 kvadratmeter är fördelade på tre plan och ett garageplan. Hela tre badrum med dusch eller badkar, ett på varje plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare.

Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med bastu. Souterrängplanet är förberett för ett extra kök och kan enkelt användas som uthyrningsdel, generationsboende eller kontor för det egna företaget.


Virtuell visning
Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan
Ring mig

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!