Nya Boendet

Intresseanmälan

Rosenholm

Riksbyggen
Rosenholm, Jönköping
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
200 st
Status
Planerat
Tillträde
Ej fastställt
Boyta
Ej fastställt
Pris
Ej fastställt
Avgift
Ej fastställt
Antal RoK
Ej fastställt

Om bostadenBilderKarta

Rosenholm

Precis där stadsdelarna Liljeholmen och Rosenlund möts, alldeles bredvid Liljeholmsparken, ligger den plats där vi planerar att bygga trivsamma och väldisponerade bostadsrätter. Det nya bostadsområdet i Jönköping, som kommer växa fram i olika etapper, har vi med tanke på placeringen valt att kalla för Rosenholm. I närområdet finns det mesta du behöver, allt från restauranger, livsmedelsbutiker, grundskolor, förskolor, apotek och vårdcentral. Men det är läget som gör området unikt, med närheten till både vatten, natur och storstadspuls.

Mer om bostäderna

Bostadsrätterna byggs i ett lugnt och väletablerat område med hela Vättern som granne. De nya bostäderna kommer att byggas, cirka tre kilometer öster om centrala Jönköping.

Idag består området främst av småhus samt flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter. Området är lugnt och väletablerat, där boende och besökare rör sig mellan vatten och olika aktiviteter. Bara några hundra meter bort ligger Vätterstranden med sin finkorniga sandstrand och de underbara baden. Här hittar du också stora gräsytor, grillplatser, lekplats, beachvolleybollplaner och en streetbasketplan. Längs hela stranden går en underbar gång- och cykelväg. Att cykla in till centrum tar bara tio minuter och du har också nära till Asecs, golfbana, simhall, Rosenlunds rosarium och Rocksjön.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Cafe/restaurang
1 700 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!