Nya Boendet

Intresseanmälan

Äppellunden - Äganderätter

Riksbyggen
Vellinge, Vellinge
Boendeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
45 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
Kvartal 3, 2025
Boyta
116 - 133 kvm
Pris
Från 5 250 000 kr
Avgift
Ej fastställt
Antal RoK
5 - 6

Om bostadenBilderBostadsväljareDokumentKarta

Äppellunden - Äganderätter

I Vellinge, lika nära lantlig idyll som centrum, planerar vi 45 familjevänliga radhus och parhus. Vi har mycket förmånliga betalningsvillkor med endast 300 000 i förskott under byggtiden. Här ges en unik möjlighet att skapa precis det hem du och familjen drömmer om. Första etappen består av 16 hus och är nu säljstartad!

Mer om bostäderna

I Äppellunden finns både tid och rum. Speciellt för barn och föräldrar. Rum att bo i, leka i, umgås i, lära i och växa i. Tid att umgås med familjen, hitta nya vyer, ny kreativitet och kraft att skapa lite mer vardagsmagi.

I Vellinge, lika nära lantlig idyll som centrum, planerar vi att bygga 45 familjevänliga radhus och parhus. Moderna hem 1,5 respektive 2 plan med möjlighet för dig och familjen att skapa precis det hem ni drömmer om. 

Ett av Vellinges barnsligaste lägen

Lantlig känsla direkt utanför dörren, förskolan och skolan nära, kompisarna på gatan, naturen som bjuder in till fantastisk lek och närheten till ridhuset, golfen, vackra joggingrundan, idrottshallen och många nya vänner ger möjlighet till roliga aktiviteter för lillasyster, storebror, mamma och pappa.


Bostadsväljare
Dela
Intresseanmälan

I närheten finns

Gym
1 110 m

Kollektivtrafik
1 270 m
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!