Opal

Häggvik, Sollentuna

Serafim Fastigheter

Tillträde
Höst 2020
Antal hem
14
Kvm
99–99
Pris Mkr
5.15–5.58
Boendeform
Bostadsrätt

I ett av Sollentunas mest centrala områden växer det naturnära Häggvik fram – där stad möter natur och kultur.

Häggvik är ett tryggt och uppväxt villaområde med närhet till badplats, skidbacke, konstutställningar, restauranger och butiker, där varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad är många minuter bort. Här utvecklar vi i samarbete med Serafim Fastigheter Brf Opal – 14 nya parhus om 99 kvadratmeter med vår nya bostadsprodukt Blooc Villa.


Bostäderna i Brf Opal andas modern arkitektur för den sociala barnfamiljen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Placeringen av husen längs den lilla gatan är unik i sitt slag och gränsar till både natur och befintliga hus i Häggvik.

I entrén möts du av en vacker och ljus hall och välkomnas hänga av dig på klädhängaren intill. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring.

​Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

​En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag. ​På övre plan samlas husets fyra sovrum och badrum kring våningens nav. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset.

Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Badrummen på både övre och nedre plan ger en varm ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

​Finplaneringen är lagom ödmjuk och lagom kaxig. På förgårdarna, på gavlarna för de som har hörntomt och på baksidorna skapas flera sollägen och olika rumsligheter utomhus. Det ska vara enkelt att bo i en bostad i Brf Opal.


Dokument och länkar

Läs mer hos

Serafim Fastigheter