Nya Boendet

Intresseanmälan

Odensjö Sjöbacke

Svensk Fastighetsförmedling
Odensjö, Jönköping
Boendeform
Äganderätt
Antal bostäder
18 st
Status
Försäljning pågår
Tillträde
Kvartal 3, 2023
Boyta
126 - 159 kvm
Pris
Från 4 625 000 kr
Antal RoK
6 - 7

Om bostadenBilderDokumentKarta

Odensjö Sjöbacke

Försäljningen är igång!Välkommen till Odensjö. Här kommer snart byggnationen av attraktiva och välutrustade parhus att sätta igång.På Sjöbacken byggs snart 18 st moderna välplanerade bostäder.

Mer om bostäderna

Entreprenör är välrenommerade Byggkompaniet i samarbete med Odensjö Utveckling. Husen är läckra och kommer mycket väl utrustade redan från början. Bara parkera bilen på den asfalterade uppfarten och börja njuta av tillvaron, det är livskvalitetSammanlagt kommer 9st parhus att byggas. Från 126 kvm till 155 kvm med 6 eller 7 rum och kök. Modernt, stilrent och snyggt med stående träpanel, aluminiumbeklädda fönster och sedumtak, Många härliga uteplatser, terrasser och balkonger med utsikt mot sjön. Hela området kommer smälta in perfekt i den omgivande naturen.

Odensjö Gård och området kring Barnarpasjön har anor från medeltiden och området var bebott redan för med än 2000 år sedan enligt kulturhistoriska och arkeologiska utredningar.Odensjö Sjöbacke blir det andra bostadsområdet på Odensjö Gård som Odensjö Utveckling etablerar efter Odensjö Park.


Dela
Intresseanmälan

I närheten finns
Nya Boendet - Hitta nytt, hitta hem
Vill du ha nyhetsbrev från oss? Klicka här!