Moravägen i Saltsjö-Boo - slutsålt

Nacka, Nacka

Strand Fastigheter

Tillträde
Vår 2020
Antal hem
9
Kvm
44–124
Pris Mkr
2.5–5.49
Boendeform
Bostadsrätt

Stilfullt och modernt boende i anrika Saltsjö-Boo!

Att öka sin livskvalitet är en dröm för många. Men man vill helst vara nära pulsen i stan men ändå känna frid när man väl nåt hemmets lugna vrå. Saltsjö-Boo är på så vis perfekt: snabbt in till city men lika gärna friluftsliv i innerskärgården. Arkitekter kan sina saker när det gäller nybyggnad i uppvuxen miljö. Inte minst här. på tomt intill lugn återvändsgata, där vi placerar tre bostadsrättshus om ca 124 kvm per lägenhet och tre studiohus om ca 44 kvm. Husen blir ett fint komplement till omgivningen, placerade så att du, på de vältilltagna och mot grannen avskärmare altanerna, kan avnjuta frukost eller middag och följa solens gång på himlen.

Stilmässigt är husen modernt klassiska, med en stående väggpanel i ljusa toner och gott om ljusinsläpp i ljusa toner och gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Parhusen har en välkomnande entréhall som öppnar upp mot ljuset i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns det gott om utrymme för sällskapsmöbler och stor matplats. Nedre plan har också ett sovrum samt badrum med välinredd tvättstugedel. En stilren trätrappa leder upp till det övre planen med allrum, tre rejält tilltagna sovrum och ytterligare ett badrum.

Studiohusen har allrum med gång och utgång till altan samt badrum. Plan två rymmer ett allrum och sovrum i bra storlek. Genomgående för samtliga hus är mycket hög kvalitet på standardinredning, bland annat ekgolv från Kährs och vitvaror från Siemens. Egna val är självklara, bland annat braskamin. Energieffektivt och med genomtänkt kostnadskalkyl. Förråd hör till varje boende liksom parkeringsplats. Välkomna att andas ut i Saltsjö-Boo! 

I närheten finns

  • Cafe/restaurang 160 m
  • Förskola/Skola 710 m
  • Gym 840 m