Magasinen

Kummelnäs, Nacka

Imola

Tillträde
2022
RoK
3–5
Antal hem
18
Kvm
52–132
Pris Mkr
2.7–5.8
Boendeform
Bostadsrätt

Det är inte konstigt att man längtar bort från stan. Tvärtom, det är fullt naturligt. Välkommen till ett exklusivt hem i Kummelnäs!

I Kummelnäs bor man i en rofylld skärgårdsnära miljö endast 25 minuter från stan. Fjärran från trafikbrus och stadens larm. Omgiven av det enkla livet och en natur där det vimlar av gömda pärlor att utforska.

Trots detta har vi i vanlig ordning kryddat bostäderna med den osedvanligt höga standard och omsorg om detaljer som vi börjar bli kända för. Därför har vi full förståelse för om man hellre stannar inne och bara myser.

De stora glasparterna suddar ju liksom ändå ut gränsen mellan inne och ute.


Magasinen består av 18 lägenheter som är fördelade i fyra magasinshus och ett parhus. Här drar man fördel av både lägenhetens och villalivets privilegier samtidigt som man inte drabbas av dess baksidor.

De fyra magasinshusen grupperar sig i en klassisk gårdsstruktur där man utöver de egna uteytorna delar på de gemensamma kvaliteter som tomten bjuder. Parhuset, ett stenkast bort, ligger på en stor soldränkt tomt vid vägs ände som dessutom gränsar mot orörd natur och skog. Här har man sitt eget revir, sin egen infart och villans alla attribut.


BOSTADSTYPER

Etagelägenhet om 132 kvm

En våning för det sociala livet och en för det privata är kanske det optimala boendet. Enkelheten att kunna gå rätt ut i trädgården och tryggheten i att gå upp och lägga sig och är en svårslagen kombination.

Ateljélägenhet om 52 kvm

Snedtak skapar en ombonad känsla som ”vanliga” tak inte kan konkurrera med. På bara 52 kvadrat har vi skapat en trea där varje centimeter har fördelats optimalt.


Kummelnäs i Nacka

I området finner vi blandad bebyggelse - allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer. Här finns vackra vandringsleder, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser att besöka.

Det erbjuds insjöbad i Sågsjön där kommunen under de senaste åren har lagt ut nya badbryggor och snyggat till både sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken där du kan bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen.