Kv. Pelikanen

Pelikanen, Växjö

K-Fastigheter

Tillträde
Inflyttningsklart
RoK
2–3
Antal hem
54
Kvm
62–71
Pris tkr
0–0
Boendeform
Hyresrätt

Äntligen kan vi nu erbjuda fantastiska hyresrätter på lugnt och centralt läge i norra centrum. Flytta in redan nu i vinter!

Välkommen till Armborstvägen!

På Armborstvägen byggs nu 54 lägenheter i tre hus med tillträde redan nu i vinter! Teckna hyresavtal och få 10% rabatt på hyran året ut. Vi hjälper dig dessutom att flytta ut ifrån din gamla bostad!

Alla tre hus, som innehåller 18 lägenheter vardera, ligger i sutteräng med förråd i källardelen och två markplanslägenheter om 2 rok i entrédelen med egen uteplats. På entréplanet hittar ni två treor med egen uteplats, samt två... Läs mer

Välkommen till Armborstvägen!

På Armborstvägen byggs nu 54 lägenheter i tre hus med tillträde redan nu i vinter! Teckna hyresavtal och få 10% rabatt på hyran året ut. Vi hjälper dig dessutom att flytta ut ifrån din gamla bostad!

Alla tre hus, som innehåller 18 lägenheter vardera, ligger i sutteräng med förråd i källardelen och två markplanslägenheter om 2 rok i entrédelen med egen uteplats. På entréplanet hittar ni två treor med egen uteplats, samt två tvåor med balkong. På plan 2-4 finns 2-3 rumslägenheter, samtliga med stora terrassliknande hörnbalkonger som går att möblera med flera separata sittgrupper.

I anslutning till husen finns 26 stycken parkeringsplatser som uthyres för 350 kr/månad. I området byggs även öppna cykelparkeringsplatser under tak samt ett miljöhus. I källardelen på suterrängplanet i hus B kommer finnas förråd samt plats för barnvagn. Som grädde på moset är entréerna påkostade med sobra färgval och soft klassisk musik i entrén. 


Rumsbeskrivning

Hall

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avhängning.


Badrum

Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men tillhörande arbetsbänk i grå laminat.


Kök

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.


Vardagsrum

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är generöst tilltagen och sträcker sig runt hörnet på byggnaden. De lägenheter som ligger i entréplanet och därför inte har egen balkong kommer istället ha egen uteplats att disponera över.


Sovrum

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob.


Området

På Armborstvägen bor ni på ett lugnt hemtrevligt område och närhet till allt ni kan önska. Härifrån tar det inte mer än 7 minuter att cykla till centralstationen, perfekt för pendlaren. Den som hellre tar bussen åker enkelt med buss nummer 6 som avgår bara ett par minuters gångväg från bostäderna. Att bo med gångavstånd till centrum med shopping och folkliv är få förunnat! Både förskolan Björken och Spetsamossen ligger inom några minuters gångavstånd från husen. Ulriksbergskolan och Ringberskolan ligger också nära och erbjuder grundskola från förskoleklass till och med åk 9. För grönska och avkoppling tar ni er enklast till Spetsamossen, en underbar park som bland annat även har en fin nybyggd skejt- och parkourpark. 


Unikt erbjudande!

Teckna hyresavtal nu och få 10% rabatt på hyran året ut. Vi hjälper dig dessutom att flytta ut ifrån din gamla bostad!

Om du tecknar ett hyresavtal i Pelikanen får du 10% rabatt på hyran under hela 2020. Dessutom ordnar vi med flytthjälp till ett värde av 5000 kr. Om du bor i hyresrätten i mindre än 12 månader blir du återbetalningsskyldig för flytthjälp.

Dölj

Dokument och länkar

Läs mer hos

K-Fastigheter